maanantai 19. syyskuuta 2016

Kommentteja antamaan!Kuvat: AN. Vaasan keskustaa, kauppatori 19.9.2016.

Katso Vaasan kaupungin sivuilta
http://www.vaasa.fi/uutinen/kerro-mielipiteesi-torialueen-kehittamisesta

Lainaus:

”Vaasan kauppatorista halutaan kehittää viihtyisä ja vetovoimainen paikka sekä perinteiselle torikaupalle että tapahtumille. Suunnitelmaluonnos torialueen kehittämiseksi on nyt nähtävillä ja kaikkien kommentoitavana 30.9. saakka.

Suunnitelmaluonnoksessa esitetään torin laidoille puurivien väliin kiinteitä, kevytrakenteisia kahvila- ja kioskirakennuksia nykyisten tilapäisten ja kirjavien rakennelmien tilalle. Osaan rakennuksista liittyy myös oleskeluterassit. Alatorille, puurivin torin puoleiselle osalle suunnitellaan kiinteää esiintymislavaa.

Kauppatorin yleissuunnitelmaluonnos on nähtävillä ja kommentoitavana 30.9. saakka kaupungin nettisivuilla sekä kaavoituksen toimitiloissa (Kirkkopuistikko 26 A, 2. krs.).

Kommentteja voi antaa suoraan sähköisessä kyselyssä tai kirjallisesti osoitettuna kaavoitukselle.”


Asukasyhdistyksemme hallitus on koolla keskiviikkona 21.9. Mietimme kokouksessamme myös Vaasan kauppatorin kehittämistä. Kokoamme ajatuksia yhteen, ja lähetämme niitä sitten kaavoitukselle arvioitaviksi.

Muita lausuntoasioita ovat Rosteninkatu 1 eli Postin taakse parkkipaikalle nouseva uudisrakennus, sekä Kalahallin uudistamissuunnitelmat.

Kuvat ja tekstin koonti: Aimo Nyberg, VKA ry:n pj.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...