torstai 18. elokuuta 2016

Syksyn toiminta käyntiin
Kuvat: Aimo Nyberg, 17.8.2016. Sudenkorentoja Risön lintutornilla. Kuvattu MLY:n linturetkellä Sundominlahden perukan lintutornilla ja sinne vievillä pitkospuilla (ehkäpä Vaasan paras sudarikuvauspaikka!)

VKA ry:n syksyn toiminta vauhtiin

Asukasyhdistyksemme hallitus kokoontuu syksyn aloituskokoukseen 24.8. Koitetaan saada toimintaa taas vauhtiin, aika pitkän hiljaiselon jälkeen. Haasteita riittää vaikka kuinka, - tehdään se, mihin voimavaramme riittävät.

Kaavoitukseen liittyviä asioita on taas paljon, mutta jotain uutta, enemmän ihmisten kanssa, asukkaiden jokapäiväiseen elämään liittyvää, pitäisi saada mukaan toimintaamme.

Perinteisesti kesäkuukaudet on yhdistyksemme hallituksessa pidetty lomaa, eikä yhdistyksen omaa toimintaa ole haluttu järjestää. Ehkä pitäisi, - läheskään kaikki vaasalaiset eivät nykyään enää kesäksi lähde saareen, poistu Vaasasta.

Vaasa on omasta mielestäni erinomainen kesäkaupunki! Kaikenlaisia tapahtumia on alkanut olla pitkin kesää, turisteja on ihan kohtuullisesti. Tori, keskustanalue on elävän ja energisen oloinen, - mm. taas niin komeiden kukkaistutusten ansiosta!

Asukasyhdistyksemme syyskauden toimintaa mietitään hallituksen keskuudessa nyt elokuun lopulla. Ideoita otamme mielellään kaikilta, jotka vaan haluavat jotain ehdottaa! Jäseneksi voi myös tulla jokainen, joka kokee Vaasan kantakaupungin alueen kaikinpuolisen kehittämisen tärkeäksi.

Toimialueisiimme on kuulunut myös Vaskiluoto, Vöyrinkaupunki (sinne voisi aikaisemmin toiminut yhdistys aktivoitua uudelleen), ja uusimmat asuinalueet Klemettilässä. (sinnekin ilman muuta pitäisi saada oma toimiva asukasyhdistys).

Jäseneksi tuleminen on helppoa. Ilmoitus halukkuudesta liittyä yhdistykseen, ja jokin yhteystieto esim. allekirjoittaneelle, tai jollekin hallituksemme jäsenelle riittää.

Katso myös yhdistyksemme viralliset sivut
http://vkaicv.nettisivu.org/

Yhteydenottoja toivoen
Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry:n pj. Aimo Nyberg

aimonyberg(a)gmail.com

Ps. juuri tällä hetkellä puhelimeni on huollossa, noin viikon ajan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...