maanantai 29. elokuuta 2016

Ja vauhti vaan kiihtyy!

Yksi merkkipaalu taas saavutettu!

Tässä kuvasitaatti ja linkki Suomen Wikipediaan!


Lainaus:

Wikipediassa 400 000 artikkelia

Suomenkieliseen Wikipediaan on kirjoitettu neljässadastuhannes artikkeli. Rajan rikkonut artikkeli Praksiteleen Hermes luotiin 29.8.2016 kello 14.31. Muita merkkipäivänä luotuja artikkeleita ovat muun muassa p-Kloorianiliini ja Suomi kuvina.

Wikipedian kirjoittajat valmistautuvat Suomen itsenäisyyden juhlavuoteen laatimalla laadukkaita artikkeleita Suomesta. Ensi vuonna järjestettävässä kansainvälisessä tapahtumassa niitä on mahdollisuus kääntää kymmenille kielille.

Lue koko artikkeli:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Lehdist%C3%B6tiedote_400_000_artikkelia


Oikein hyvältä näyttää, tästä vaan innolla eteenpäin.

Sisältöä, jota muokataan yhteistyöllä, varmentuu ja monipuolistuu koko ajan.
Kirjoittajat tekevät yhdessä arvokasta vapaaehtoistyötä, - määrä ja laatu ovat tasolla, jota kukaan ei enää yksin pysty saavuttamaan.

Tapasin Wikimedia Suomen hallituksen puheenjohtajan Heikki Kastemaan keväällä. Puhuimme silloin myös mahdollisesti Vaasaan järjestettävästä info- ja koulutustilaisuudesta. Muutamilla muilla paikkakunnilla on tilaisuuksia ollutkin. Katsotaan, mitä syksy tuo tullessaan Vaasan osalta?

Aimo

aimonyberg(a)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...