tiistai 12. heinäkuuta 2016

Kari Uusikylä, suoraa puhetta

Jo vuosikymmenten ajan erilaisiin julkaisuihin kirjoitellut, ja valtavan määrän esitelmiä ym. pitänyt kasvatusalan ammattilainen, Kari Uusikylä, on nyt vihdoin aloittanut myös oman blogikirjoittamisen!

Hienoa!

Haluan sanoa myös kiitos!

Toki uskon, että lehdissä kirjoittelu jatkuu entiseen malliin, mutta tällainen digitaalinen materiaalia elää myös aivan uudella tasolla. Hyvät kirjoitukset lähtevät ikään kuin lentoon, niitä kun jaetaan eteenpäin fb:ssa ym. uskomattomalla nopeudella ja volyymilla! Näin on käynyt tämänkin Karin uuden blogin osalta!

Tähän ensin lainaus Uusikylältä: Miksi alan kirjoittaa blogeja

“Kirjoitan blogeja, koska haluan, että lukijat saavat omalle ajattelulleen aineksia hyvää elämää varten. En tyrkytä omia ajatuksiani ainoina oikeina. Pyrin erottelemaan tekstissäni faktat ja mielipiteet. Tieteellinen tutkimus tarjoaa luotettavinta tietoa, mutta tutkijakin saattaa olla omien ennakkoluulojensa vanki. Ihmisen ajattelukyky, eikä varsinkaan moraali riipu oppiarvosta, viisaudesta puhumattakaan.“

Sitten vielä lainaus itse blogitekstistä Einsteinin viisaita ajatuksia

Lainaus: ”Humanistisia ja luonnontieteitä ei pidä asettaa vastakkain, kilpailijoiksi. Sivistyneen ihmiskunnan kohtalo riippuu enemmän moraalin tasosta kuin tuotantokyvystä. Vapaa taloudellisten voimien leikki, sääntelemätön halu kerätä aina vain enemmän valtaa ja varallisuutta aiheuttavat ongelmia ihmiskunnalle. Onnelliseen elämään kuuluu yhteisöllisyys ja suhteellisuudentaju sekä kyky rajoittaa omia haluja ja tarpeita.”

Lue kirjoitukset kokonaan, Kari Uusikylän ensimmäiset blogikirjoitukset:
Eisteinein viisaita ajatuksia
Arvot, puheet, teot

https://kariuusikyla.com/


Kuva: ET-lehti 12/2013, Johannes Tervo.
Kuvan skannaus lehtikuvasta ja rajaus AN.

Tässä kolmen vuoden takaisessa lehdessä Kari Uusikylä mainostaa hienosti Vaasaa.
Kerroin lehden artikkelista tuoreeltaan tämän blogin kirjoituksessa elokuun 11. päivä.
Se löytyy viereisestä vasemman puolen palkin blogiarkistosta.

Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...