keskiviikko 20. elokuuta 2014

Seppo Rapo mukana juhlassa


Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Seppo Rapo on vastannut myöntävästi kutsuun tulla mukaan asukasyhdistyksemme 20-vuotisjuhlaan 6.9.2014 Waskiaan.

Sepon tervehdyspuheenvuoro pitää sisällään häneltä saadun ennakkotiedon mukaan kokemuksia vaikuttamisesta asukasyhdistyksessä (Seppo on Haapanienmen pienkiinteistö yhdistyksen pj.) ja toisaalta asioiden hoitamisesta kaupungin poliittisen elämän huipputasolla. Ajankohtaisia asioita tulee varmasti esille!

Tervetuloa kaikki mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan Waskiaan 6.9. klo 18.00!

Ilmoittautuminen juhlaan tapahtuu maksamalla illalliskortti, 29 €, viimeistään ensi viikolla 27.8. mennessä.

Tilille FI93 6601 0001 0837 16

Huom! Viestiksi nimi ja osoite, sillä illalliskortit lähetetään ilmoitettuun osoitteeseen! Buffet ym. tietoja aikaisemmissa tämän blogin jutuissa.

Ps. Seppo Rapon mielipiteitä mm. tämän päivän Pohjalaisessa (20.8.2014). Siinä hän kommentoi oikeusministerin ja Pietarsaaren kaupunginvaltuutetun Anna-Maja Henrikssonin suivaantumista Museovirastolle. Aihe herättää uskoakseni mielenkiintoista vuoropuhelua lehdisssä ja kahvipöytäkeskusteluissa työpaikoilla.

AN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...