tiistai 15. heinäkuuta 2014

Täysikuu












Kuvat: AN. 12.7.2014

Lauantaina oli täysikuu. En onnistunut saamaan kunnollista kuvaa tällä(kään) kertaa. Seuraava mahdollisuus on 10.8. eli heti Taiteiden yön jälkeen viikonloppuna. Syyskuussa täysikuu on 9. päivä, ja lokakuussa 8. päivä. Marras- ja joulukuussa täydenkuun aika on 6. päivä. Suomen itsenäisyyttä vietetään siis tämä vuonna mahdollisesti kylmässä ja kirkkaassa kuutamokelissä?

Onko Sinulla hienoja kuvia kuusta? Entä auringonlaskuista, nousuista? Sellaisia kuvia, joissa mukana on jollain tavalla myös Vaasa, tunnistettavat paikat, tai tapahtumat, henkilöt täällä kotikaupungissamme.

Jos tällaisia kuvia on, vanhempia tai ihan uusia, laitan niitä mielellään esille tähän blogiin. Kuvien oikeudet tulee olla sinulla, eli olet itse ottanut kuvan ja olet kysynyt luvat kuvissa mahdollisesti olevilta henkilöiltä kuvan julkaisemiseen tässä asukasyhdistyksemme blogissa. Julkaistuista kuvista ei makseta myöskään korvausta.

Lähetä AURINKO / KUU / VAASA –aiheiset kuvat, ja mahdolliset lyhyet selostukset kuvasta osoitteella aimonyberg(at)gmail.com

Kuvien jakaminen on tätä päivää!

Kiittäen Aimo

Ps. myös muunlaiset aiheet ovat tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...