keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Katajamäelle palkinto


Kuva: Johan Hagström. 3.6.2014. (Palosaaren torilla, itsenäisyysjulistuksen tunnelmissa)

Onnittelut Sinulle Hannu!

En usko, että ketään täällä Vaasassa yllättää tieto, että Vaasan yliopiston professori, dekaani Hannu Katajamäki on saanut tämän vuotisen Suomen yliopistojen viestinnän ammattilaisten tunnustuspalkinnon! (Uutinen Vaasan Ikkunassa 18.6.2014)

Hannun aito ja rehellinen, omaan rohkeaan ajatteluun luottava, ja valtavan työn kautta syntynyt asiantuntijuus on todellakin koko Suomen mittakaavassa ainutlaatuista! Pitkä ura on jo vuosikymmeniä tuottanut korkealaatuista opetusta ja tutkimusta, inspiroinut ajatusten vaihtoon, joskus jopa kiivaisiin väittelyihin asti. Tapa, jolla Hannu on tämän kaiken tehnyt, on vaatinut perehtymistä asioihin perinteisin akateemisin menetelmin, ja sen päälle vielä uutteraa kirjoittamista julkisilla foorumeilla, lehdistössä, netissä, sekä myös poikkeuksellisen suuren määrän esiintymisiä mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa. Puhumalla aina täyttä asiaa, huumoriakaan unohtamatta, Hannu on löytänyt tien opiskelijoidensa ja myös varttuneemman väen sydämiin.

Hannu Katajamäki on vastannut myöntävästi myös asukasyhdistyksemme kutsuun osallistua 6.9. 2014 klo 18.00 alkavaan yhdistyksemme 20-vuotisiltaan ent. Waskiassa eli nykyisessä Kylpylähotelli Rantasipi Tropiclandiassa.

Päivämäärän voi siis jo laittaa kalenteriin! Tervetuloa mukaan kaikki kiinnostuneet!

Illan ohjelman suunnittelu on käynnistynyt. Varaamme etukäteen illallisen ruokailijoille, tämä edellyttää etukäteisilmoittautumista 24.8. 2014 mennessä. (esim. aimonyberg@gmail.com)

Lisätietoa tulossa tämän blogin sivuilla, ja jäsenille myös jäsenkirjeessä 3/2014 elokuun alussa.

Aimo Nyberg, VKA ry:n pj.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...