keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Tuleeko vieroitusoireita?

Kaikki hyvä loppuu aikanaan! Näin sanotaan.

Nyt voisi todeta ainakin kahden miellyttävän kokemuksen päättyvän tulevaan viikonloppuun. Vaasan kauppatoria myös tänä kesänä 10 päivää elävöittänyt Eurooppalainen ruokatori päättyy lauantaina 12.7.

Kuva ja kuvanmuokkaus: AN.

KANSAINVÄLISIÄ MAKUJA VAASAN KESÄSSÄ 

Vaasan Liikekeskusta ry ja Team Fantastique järjestivät yhteistyössä jälleen viime vuotiseen tapaan Eurooppalaisen ruokatorin Vaasan keskustaan. Upea, uusi lisä vaasalaisten kesäelämään, josta on syytä antaa suuret kiitokset!

Aurinkoisessa Vaasassa on ”siesta-aikaankin” todella kuumassa kelissä riittänyt väkeä tekemässä ostoksiaan.

Juustoja, makkaroita, herkullisia oliiveja ym. on tullut haettuja meillekin, itselle ja vieraille!

FUTIS VEI MUKANAAN! 

Kuukauden mittainen jalkapallon MM-kisojen seuraaminen on ollut erittäin koukuttava kokemus. Tietenkin itse laji, -ja pelatut pelit alkulohkoista alkaen ovat olleet tällä kertaa todella tasokasta viihdettä. Otteluiden lisäksi nykyinen oheistarjonta netissä ym. ja TV-lähetysten uskomattoman upea taustoitus, ja asiantuntijoilla täydennetyt selostukset ovat olleet mielestäni parempaa kuin koskaan ennen.

Mitalipelit ovat onneksi vielä edessä, - nautitaan niistä täysin sydämin!
Kuva: AN. Futista Vaasan torilla 5.7.2014. Perinteinen, jokavuotinen tapahtuma tämäkin.

Vaasa on vahva jalkapallokaupunki. On hienoa, että junioreja tuotiin pelaamaan myös kaupungin paraatipaikalle, kauppatorille pystytetylle pienoisstadionille!

Aimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...