lauantai 26. lokakuuta 2013

Virallinen nettisivumme uusitaan
Kuva: LN. Onko nettisivustojen ylläpito ilman rahaa enää mahdollista? Kuinka suureen kuukausimaksuun meidän yhdistyksellämme on varaa?

Uusiksi menee

http://vkaicv.nettisivu.org/  eli virallinen asukasyhdistyksemme nettisivu ei ole toiminnassa enää marraskuun alusta alkaen, koska Nettisivu.org lopettaa ilmaispalvelunsa. Näin ollen myös meidän on etsittävä ja valittava uusi sivustopohja viralliselle nettisivustollemme.

Tässä tarvitaan jäsentemme apua! Mitä kokemuksia teiltä löytyy? Toivon, että teillä jäsenillä /mahdollisilla uusilla jäsenillä on halua tulla mukaan rakentamaan uutta sivustoamme. Tehdään siitä hyvä ja toimiva! Sellainen, jota lukee mielellään, ja jonne haluaa omia juttujaan ja kuviaan laittaa esille.

Asia otetaan esille myös syyskokouksessamme 27.11. Toivon tätä ennen yhteydenottoja, vinkkejä, neuvoja parhaan mahdollisen sivustopohjan löytämiseksi. Mikäli ilmaisia ratkaisuja ei enää löydy, on yhdistyksemme varauduttava myös kohtuuhintaisen ratkaisun käyttöönottoon.

Tämä sivusto, jolla nyt olet, eli Vaasa ennen ja nyt –blogi, on pj:n ylläpitämä yhdistyksemme epävirallinen tiedotuskanava. Seuraa siis nyt tätä blogia! Uudesta virallisesta sivustostamme kerrotaan heti syyskokouksen jälkeen näillä sivuilla!

Liity asukasyhdistykseen!

Tarjous! Maksa 7 € ennen syyskokoustamme, maksu kattaa myös koko ensi vuoden 2014. Tämä siitäkin huolimatta, että syyskokous päättäisi korottaa jäsenmaksun suuruutta. Liittyminen tapahtuu ilmoittamalla yhteystiedot jollekin hallituksemme jäsenelle (esim. 050 3308540 / Aimo Nyberg) ja maksamalla jäsenmaksun 7€ tilille Ålandsbanken FI 93 6601 0001 0837 16.

Tule mukaan asukasiltaan ja syyskokoukseen 27.11. 2013 Arbikselle.

17.45 – 18.00 Kahvitarjoilua
18.00 – 19.00 Gunnar Bäckman näyttää Vaasa valokuviaan
19.15 – 20.00 Sääntömääräinen syyskokous.

Tervetuloa! Ja tuo ystäväsikin mukaan!

Aimo Nyberg, VKA ry:n pj.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...