tiistai 22. lokakuuta 2013

Kannatti käydä

Syyslomani yksi onnistuneimmista kohteista minulla ja vaimollani oli käynti Haltian luontokeskuksessa Espoon Nuuksiossa.

Suosittelen lämpimästi kaikille luonnossa vaeltamisesta kiinnostuneille. Reitit ovat erinomaisessa kunnossa, osa jopa esteettömiksi rakennettu, näköalatasanteelle asti pääsee jopa lastenrattailla ja pyörätuolillakin.

Keväällä valmistunut luontokeskus, jossa on myös edullinen ruokala, on erinomaisen hienoa arkkitehtuuria, ja jo itsessään tutustumisen arvoinen kohde. Rakennus on suurimpia puurakennuksia mitä olen missään milloinkaan päässyt näkemään. Sisätiloissa on melkoista nykytekniikkaa, ehkä jo jopa liiankin kanssa kaikenlaista audiovisuaalista toimintaa, niin että itse asioihin perehtyminen voi ainakin näin minunlaiselle vanhemmalle väelle olla jo liiankin vauhdikasta.Kuva: AN. Näissä maisemissa sielu lepää, ja turha stressi unohtuu.Kuvat: AN. Kuvasarja yhden näyttelysalin väritunnelmien muuntumisesta.

Itse näyttelystä ei kuvilla pysty paljoakaan kertomaan.
Siispä tutustu kohteeseen Luontokeskus Haltia TÄÄLLÄ

Vaasassakin on erinomaiset luontokohteet: www.vaasa.fi - vapaa-aika/luonto TÄÄLLÄ

Retkeilyn ABC sivusto löytyy TÄÄLTÄ

Lapin retkeilyn tietopankki, niin Lapin historiaan, geologiaan, luontoon kuin myös erätaitoihin ja varusteisiin linkkejä antava sivusto. Vaellusnet TÄÄLLÄ


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...