maanantai 16. syyskuuta 2013

Olet tervetullut mukaan!


Liity Sinäkin asukasyhdistykseen!

Sinun mielipiteillesi ja omalle kiinnostuksellesi toimia asuinalueesi parhaaksi löytyy varmasti käyttöä oman asuinalueesi asukasyhdistyksessä. Mukaan pääsee ja mahtuu jokainen, ihan omana itsenään, ja ilman mitään suurempaa kokemusta tai erityistaitoja.


Syksyn erikoistarjous! 

Hallituksemme päätti edellisessä kokouksessa, että jos maksat vielä vuoden 2013 jäsenmaksun, 7 € siis, niin se kattaa myös koko tulevan vuoden 2014 jäsenmaksun! Siitäkin huolimatta, että syyskokous 27.11. saattaa korottaa maksua!

Perinteistä vapaaehtoistyötä tekevissä yhdistyksissä ollaan tänä päivänä nöyrästi kiitollisia jokaisesta uudesta mukaan tulevasta jäsenestä, sillä hyvin monissa yhdistyksissä menneinä vuosina ja vuosikymmeninä merkittävän ja arvokkaan työn tehneet konkarit ovat väistymässä. Tilalle toivotaan uutta väkeä tuomaan toimintamuotoihin uudenlaista otetta, ja samalla myös turvaamaan yhdistysten ja seurojen jatkuvuus. Sinua siis aidosti tarvitaan!

Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry – Invånarföreningen i centrala Vasa ICV rf tavoittelee tämä vuonna merkittävää jäsenmäärän kasvua. Hallituksemme jäsenten kesken käynnistyi alkuvuodesta leikkimielinen jäsenhankintakilpailu, ts. parhaalle, eniten uusia jäseniä vuoden 2013 loppuun mennessä hankkineelle on luvassa pienimuotoinen palkinto.

Liity Sinäkin asukasyhdistykseemme! Se on helppoa, ilmoita vain halukkuutesi tulla mukaan, ja toimita jokin yhteystieto (osoite/ s-postiosoite / puhelinnumero) jollekin hallituksemme jäsenelle (ellet tunne meitä, niin katso nimet tämän blogin 9.1.2013 kirjoituksesta) ja suorita huippuedullinen jäsenmaksu 7 euroa /vuodelta 2013 tilille Ålandsbanken FI93 6601 0001 0837 16.

Mitä jäsenmaksun vastineeksi saa? Mm. tällaista on ollut tarjolla viime vuosina: pullakahvit kaksi kertaa vuodessa, kevät- ja syyskokouksen yhteydessä, muutamia yleisötilaisuuksia, kävely - ja bussiretkiä, mukavaa tekemistä yhdessä, siivous- ja kioskin kunnostustalkoita, kannanottojen ja lehtikirjoitusten tekemistä asukkaiden kokemista ongelmista, kuten lisääntyneen liikenteen aiheuttamista haitoista, pysäköinnistä, lausuntoja kaavoitusasioista jne.

7 euron jäsenmaksu on pieni summa, sillä yhdistyksemme on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen kansalaisjärjestö. Jäsenmaksu peritään lähinnä siksi, että sen maksaminen on osoitus halusta kuulua yhdistykseen.

Lisää voit kysyä: VKA ry:n Pj. aimonyberg[at)gmail.com / 050 3308540 tai ICV:s sekreterare lars-eric.haggman(at)netikka.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...