maanantai 9. syyskuuta 2013

Tarvitaan lisää kuviaKuva: Aimo Nyberg (8.9.2013)
Pimenevä syksy luo haasteita valokuvaamiselle.

Olen luvannut koota tämän blogin sivuille slideshown eli kuvasarjan teemasta Vaskiluodon silta.

Kuvia tarvitaan historiasta, siis jopa vuosikymmenten takaa, ja myös viime vuosilta, ja tietenkin nyt viimeisimmästä vaiheesta eli siltaremontin valmistumisesta.

Lähetä minulle ottamiasi kuvia, tai löytämiäsi vanhoja kuvia, digitaalisessa muodossa tai paperikuvina / negoina, niin julkaisen kuvat nimelläsi tai nimikirjaimillasi varustettuina osana koottavaa slideshowta. Ilman tietoa kuvaajasta ja ilman kuvaajan suostumusta kuvia ei voida julkaista.

Mihin mennessä? Syyskuun loppuun mennessä projekti ei onnistu, vaikka niin alun perin yritin. On totta, kuten minulle on asiantuntevasti sanottu, että komeita kuvia saadaan vielä myöhemmin, kunhan syksyiset pimeät illat ja yöt luovat valojen ja vaihtelevien sääolosuhteiden kanssa aivan uudenlaisia ja haastavia kuvaustilanteita.

Eli jatketaan kuvausaikaa vuoden loppuun. Tämä ei ole kilpailu, eikä kuvista siis makseta mitään. Toivottavasti silti saan teiltä hienoja ja erilaisia kuvia, Sinun näkemyksiäsi aiheesta Vaskiluodon silta! Eli kaikki vaan mukaan! jokainen jolla on kamera, ja intoa osallistua, voi siis auttaa luomaan hienoa kuvasarjaa Vaasan uusimmasta arkkitehtonisesta vetonaulasta.

Lähetä kuvat osoitteeseen aimonyberg(at)gmail.com
Kuvia ei tarvitse pienentää, ei ainakaan kovin merkittävästi. Tallennan ne sitten sivustolle sellaisenaan nettikokoon.

On se hieno! Valmis uusi silta on komea, ja siitä osataan selvästi nauttia! Toivottavasti myös kiittää, kaupunkia ja kaikkia tekijöitä!

Molemmin puoli siltaa olevilla esteettömiksi tehdyillä jalankulkualueilla, erinomaisilla laitureilla, vai miksi niitä kuuluu kutsua, on kauniina päivinä ollut väkeä melkein kuin aurinkorannoilla! En ole itse vielä kokeillut, mutta voin kuvitella punagraniittisen muurin, ja laadukkaan puisen kävelytien olevan ihanteellisen paikan auringonpalvontaan, - niin, myös helmi-maaliskuussa. Hiihtäminen ja pilkkiminen Sundomin lahdella saa nyt varteenotettavan vaihtoehdon!

Aion testata paikan myös seuraavan täydenkuun aikana! Kameran kanssa. (19.9.) Nähtäväksi jää, olenko silloin ainoa paikalla, yksinäinen kuuhullu…

Toivoa sopii myös, että kaupunkikalastus, perinteinen onkiminen rannoilta, saa nyt uutta puhtia! Ei muuta kuin kisoja vaan pystyyn! Ainakin Vaasan urheilukalastajilla on hienoa toimintaa kantakaupungin alueella. Myös yhdistysten yhteisiä tempauksia on varmaankin mahdollista järjestää.
ENNEN
Vaskiluodon silta ennen sillan ja pengeralueen saneerausta.

JA NYT
Sateisena päivänä oli näin tyhjää, aurinkoisina iltoina väkeä on sen sijaan tullut paikalle ihan vaan istuskelemaan, ja auringonlaskua ihailemaan.Kuvat ja teksti: Aimo Nyberg

Odotan kuvianne! Mielellään jo pitkin syksyä, kuva tai pari kerrallaan.
Deadline joulukuun 31. päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...