perjantai 22. helmikuuta 2013

Metallisydän

Vaasaa voi hyvällä syyllä mainostaa monilla eri aloilla. Osaajia on paljon, halua yrittää ja myös näyttää osaamistaan tuntuu riittävän. Tässä yksi hyvä esimerkki siitä, miten yhteistyöllä luodaan positiivisia mielikuvia alueemme monialaisesta osaamisesta.

Peruskoulun päättöluokkien oppilaita, Kristiinankaupungista Kokkolaan, pyydettiin ideoimaan käsikirjoituksia mainosvideoon, jolla saataisiin nuoria kiinnostumaan metallialan koulutuksesta ja ammateista. Toteutettu projekti kiinnosti koulussamme oppilaitani kovasti, varsinkin kun olimme juuri saaneet vierailla ysiluokkalaisten kanssa VAO:ssa eli Vaasan ammattiopistossa tutustumassa heidän tarjoamiinsa jatko-opiskeluvaihtoehtoihin.

Voittanut käsikirjoitus löytyi Vaasasta, Vöyrinakaupungin koulun 9 D luokalta. Mira Palovuoren idean pohjalta tehdyn lyhytelokuvan METALLISYDÄN toteutti Siltaloppi Productions, ja esiintyjinä siinä on Laihian peruskoulun 9 luokan oppilaita.

Käy katsomassa video!

Tässä on linkit Metallisydän lyhytelokuvaan! (Saa mielellään levittää eteenpäin)

Suomeksi: http://youtu.be/AbCVtKA6rTM

På svenska: http://youtu.be/m-ClDRMbpRA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...