sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Politiikka on yhteisten asioiden hoitamista

Kunnallisvaalit ovat viiden viikon päästä sunnuntaina 28.10.2012.

Vaasan ja Vähänkyrön ehdokaslistat löytyvät  TÄÄLTÄ

Jokaisella yli 18-vuotiaalla on kuntavaaleissa, kuten muissakin demokraattisissa vaaleissa, 1 ääni. Ei enempää eikä vähempää. Paitsi, jos sen yhden ainoan jättää käyttämättä!

Asukasyhdistyksemme hallituksen viime kokouksessa käytiin lyhyt keskustelu siitä, olisiko meidän syytä järjestää jonkinlainen vaalipaneeli, ja tarjota kuntavaalien ehdokkaille / puolueille tilaisuus kertoa omia näkemyksiään Vaasan ja erityisesti kantakaupungin alueen kehittämisestä. Päädyimme siihen, että samoin kuin ennenkin, yhdistyksemme pysyy puoluepolitiikan ulkopuolella, ja haluamme arvostaa todella korkealle kaikkia ehdokkaiksi asettuneita, ja jokaista ryhmää tasapuolisesti, emmekä yhdistyksenä järjestä itse mitään vaaleihin liittyvää. Toivoa kuitenkin sopii, että tulevat vaalit lisäävät vaasalaisten mielenkiintoa omaa kotikaupunkiaan kohtaan.

Ehdokkaiden mainonta ja lehtikirjoittelut ovat jo alkaneet, mitkä teemat nousevat suurimman mielenkiinnon kohteiksi, on vielä arvoitus. Vaaleja seuraaville on tiedossa monenlaisia paneelikeskusteluja ja puolueiden omia tilaisuuksia. Uudet viestintämahdollisuudet, Facebookit, blogit ym. otetaan varmasti myös kovaan käyttöön!

 

Kuva ja kuvanmuokkaus: AN

”Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry on toimialueensa (Vaasan keskusta-alueen, Vaskiluodon ja Vöyrinkaupungin) asukkaitten puoluepoliittisesti sitoutumaton etujärjestö, joka toiminnallaan ottaa kantaa ja vaikuttaa ekologisten, esteettisten ja eettisten arvojen huomioonottamiseen alueella tapahtuvasta kaupungin kehittämisestä päätettäessä” (Yhdistyksen säännöt § 2)

Arvoisat kunnallisvaaliehdokkaat!

Mikään ei kuitenkaan estä Sinua kirjoittamasta omia / puolueesi näkökantoja tällekin Vaasa ennen ja nyt- blogisivustolle. Tekstit, millä kielellä tahansa ja mahdolliset kuvat, kaikki yhteydenotot s-postilla aimonyberg(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...