sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Helsinki ennen ja nyt

Jotain tällaista pitäisi saada tehtyä täällä Vaasassakin!

Katso kuvia Helsingistä, tässä huima linkki Helsingin Sanomien kaupunkikuvan muuttumisesta kertoviin kuviin. TERVEISIÄ TÄÄLTÄ HELSINGISTÄ

Vaasa-aiheiset postikortit ovat olleet suosittuja keräilykohteita jo pitkään.
Miten on, löytyykö keltään keräilijältä/valokuvaajalta tällaisia kuvapareja Vaasasta, joissa voisi vertailla samasta kohteesta eriaikoina otettuja kaupunkinäkymiä, puistoja, rakennuksia, merta ja veneitä jne.

Vanhat kuvat voivat tietenkin olla myös yksittäisiä valokuvia, ei niiden välttämättä tarvitse olla painettuja postikortteja. Mustavalkoiset kuvat, värikuvat, pelkät negatiivitkin voivat olla todella mielenkiintoisia, merkittäviä muistoja kadonneilta ajoilta.

Mikäli sinulla on hallussasi mielenkiintoinen vanhan ajan näkymä Vaasasta, ja et harrasta itse valokuvausta, voit hyvin kysyä myös minua kuvaamaan tästä kohteesta tämän päivän kuvan.

Tätä vartenhan tämä blogimme Vaasa ennen ja nyt alun perin perustettiinkin. Valitettavan vähän näitä historiaan, ja vanhoihin kuviin perustuvia juttuja on saatu tehtyä. Eiköhän yritetä yhdessä parantaa tilannetta!

Yhteydenotot ja esim. kuvamateriaalin voit lähettää minulle s-postiosoitteeseen aimonyberg(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...