lauantai 21. lokakuuta 2023

Arkimaisemia valokuvaamaan 16.10.–22.10.2023

 

Miltä näyttää vaasalainen arkimaisema?

Jos olet viime päivinä ulkoiluttanut kameraasi ja kuvannut Sinun arkimaisemiasi, voit osallistua tähän valokuvakilpailuun!  Huomenna sunnuntaina 22.10 on viimeinen kuvauspäivä!

Osallistu Maisemapäivän viettoon ja kuvaa arkimaisemasi

Suomen ympäristökeskus ja ympäristöministeriö

” Kansainvälistä Maisemapäivää vietetään jälleen perjantaina 20.10.2023. Maisemat ovat olennainen osa hyvinvointia sekä elinympäristön laatua ja monimuotoisuutta.”

” Osallistu valokuvakilpailuun, jonka teemana on ”Minun maisemani”. Kilpailussa tuttuakin maisemaa voi katsoa uusin silmin ja lähestyä aihetta ennakkoluulottomasti. Kilpailuun voi osallistua 16.10.–22.10.2023 otetuin kuvin ja kilpailuaika päättyy 22.10.2023. Valokuvakilpailun kuvasatoa asetetaan näytteille ympäristöministeriöön ja Maisemapäivän verkkosivuille. Pääpalkintona on 500 euron lahjakortti Rajala Pro Shopiin.”

” Maisemapäivän yhteydessä on lisäksi käynnissä maisemia juhlistava valokuvakampanja, johon voi osallistua valokuvaamalla arkimaisemia ja jakamalla kuvat Instagramissa tunnisteella #arkimaisema. Kampanjaa pääsee seuraamaan Instagram-tilillä 

https://www.instagram.com/arkimaisema/ 

”Vuosittain vietettävän Maisemapäivän taustalla on Euroopan neuvoston maisemayleissopimus, joka kannustaa kaikkia osallistumaan maisemien tarkasteluun ja niitä koskevaan päätöksentekoon. Ympäristöministeriö ja Suomen ympäristökeskus järjestävät yhteistyökumppaneineen ohjelmaa Maisemapäivän kunniaksi ja kannustaa myös muita tahoja ideoimaan omia tapoja Maisemapäivän viettoon nyt ja tulevia vuosia ajatellen.”

Lisätietoa Maisemapäivästä, vinkkejä päivän viettoon ja valokuvakilpailun osallistumisohjeet löydät

https://www.ymparisto.fi/fi/luonto-vesistot-ja-meri/maisemat/kansainvalinen-maisemapaiva 

 


 

Kuvat AN

1.      Näkymä parvekkeelta, aamulla 18.10.2023

2.       Merenrannan metsää 19.10.2023

3.       Merenrantaa, Kustaanlinnan uimaranta19.10.2023

Laitan nämä (ainakin) mukaan valokuvauskilpailuun!

Valoa oli ensilumen ja auringonpaisteen takia melkoisesti. Huippukuvia ei näistä tullut, enkä siis odota menestystä kilpailussa. Haluan silti osallistua – ja pitää Vaasan maisemia esillä!

Aimo Nyberg

Kaupunki- ja luontokuvaaja

aimonyberg(at)gmail.com

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...