keskiviikko 29. kesäkuuta 2022

Rojekti X = hankkeen päivitystyöt jatkuvat

 

 

Kaikki kohteet vuosilistalta tammi-kesäkuu on nyt käyty läpi, ja päivitetty niillä lisätiedoilla, joita olen onnistunut saamaan kasaan. Uutta kuvamateriaalia on myös löytynyt muutamiin kohteisiin.

Näissä kaikissa nyt päivitetyissä kohteissa on lopussa myös suora facebook -linkki (TÄÄLLÄ). Toistaiseksi tämä meidän kaikkien käyttöön tarkoitettu tietojen ja kuvien tallennuspaikka ei ole saanut kuin vähäisiä peukutuksia, eikä keskusteluja ole saatu käyntiin lainkaan!

Siispä esitän tässä toiveen – aloitetaan nyt!

KOMMENTTI-kenttään ovat erittäin tervetulleita kenen tahansa tekemät täydennykset, kunhan ne liittyvät kohteeseen jotenkin. Tekstit voivat olla lyhyitä tai pitkiäkin, ja kuvat uutta tai vanhaa tai niistä tehty uusi kuvavertailu!

Ja jos kotialbumeissamme on paperisia valokuvia patsas teemaan jotenkin liittyen, olen kovasti kiinnostunut niistä, ja halukas auttamaan tarvittaessa kuvien digitalisoinnissa.

Itseäni kiinnostaisi esim. tällainen ennen ja nyt -teemaan liittyvä kahden kuvan esittäminen, eli kahden kuvan, vanhan ja uuden yhdistäminen uudeksi yhdeksi kuvaksi.

Itse patsaat, muistomerkit eivät hirveästi ajan saatossa muutu, mutta niiden ympäristöt kylläkin.

Eli jos sinulla on vanhoja kuvia vaasalaisista patsaista jne. käy ottamassa kohteesta uusi kuva. Joko ihan samasta suunnasta tai vaikkapa useampikin kuva eri suunnilta.  Tee itse tai tehdään yhdessä sitten kohteesta tämän tapainen päällekkäisten kuvien vertailukuva.  

 

Ylempi kuva: lainaus netistä. Ajankohta ei ole tiedossani.
Alempi kuva AN, 14.9.2020.

Rojekti X = luettelo löytyy netistä osoitteesta

https://rojektixon.blogspot.com/  

 

Pidetään yhteyttä, nähdään

Aimo Nyberg
Kuvisope, eläkkeellä
aimonyberg(at)gmail.com

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...