maanantai 16. elokuuta 2021

Vaasan tulevaisuus- ja strategiakysely

 

 

Vaasan kaupungin sivuilta

Uutiset

Vaasalaiset mukaan kehittämään tulevaisuuden Vaasaa – kysely aukeaa

Julkaistu: 16.8.2021

https://www.vaasa.fi/ajankohtaista/vaasalaiset-mukaan-kehittamaan-tulevaisuuden-vaasaa-kysely-aukeaa/ 

Lainaus

Vaasan tulevaisuus- ja strategiakysely

Millaisessa Vaasassa sinä haluat asua? Mielipiteesi on meille tärkeä! Uusi kaupunginvaltuusto on aloittanut työssään ja suunnittelee seuraavien vuosien kehitystoimia kaupunkiimme. Vastaamalla kyselyyn sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevien vuosien painopisteisiin. Vastauksia tullaan hyödyntämään uuden kaupunkistrategian suunnittelutyössä, joten käsissäsi on konkreettinen mahdollisuus päästä rakentamaan juuri sinun näköistäsi Vaasaa.

Kyselyn lopuksi voit jättää yhteystietosi, mikäli haluat osallistua iPadin ja kulttuurisetelien arvontaan. Kysely on auki 16.8.-5.9. Arvonnan voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Tulevaisuus riippuu kaupunkilaisista

Kaupunkilaisten näkemykset uudesta Vaasasta, sen kehityskohteista ja tärkeimmistä tehtävistä toimivat pohjana strategiatyölle. Ylintä päätösvaltaa kaupungissa käyttävät kaupunginvaltuuston 55 kunnallisvaaleilla valittua kaupunginvaltuutettua. He valmistelevat kaupungin uuden strategian syksyn mittaan.

Voita iPad tai kulttuurilippuja

Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan palkintoja; vapaalippuja Vaasan kaupungin kulttuuripalveluihin ja pääpalkintona iPad.

VASTASIN jo kyselyyn – ei mennyt kauan aikaa, ja kysymykset olivat ihan ok. Osa toki enemmän tarkoitettuja minua nuoremmille, mutta tämä on ymmärrettävää, kun luodaan strategiaa tuleville vuosille.

VAASAN vahvuuksia on mielestäni ainakin se, että kaupunkilaisille ainakin periaatteessa tiedotetaan, kerrotaan kaupunkisuunnitteluun liittyvistä asioista niin virallisesti kuin paikallislehdissäkin. Pitkittyvä koronatilanne tosin estää edelleen aikaisempina vuosina järjestetyt hienot info- ja keskustelutilaisuudet. Näitä olen kaivannut, ja uskon tällaiseen käytäntöön vielä voitavan palata.

Onneksi Vaasan kaupunki julkaisee edelleen upeita infopaketteja. Ennen yllä olevan kyselyyn osallistumista voisin suositella tämän lehden selaamista netissä.

Vaasan kaupungin asukaslehti 1/2021

https://issuu.com/graafisetpalvelut_vaasa/docs/vaasa_asukaslehti_01-2021-fi?fr=sOTI3YzIzODc5NjE


Kuvituskuvaksi tähän blogijuttuun laitan tämän.

Vaasa kasvaa ja kehittyy

 


Kuvan ajankohtaa en tiedä. Tässä on aloitettu nykyisen Vaskiluodon sillan rakentaminen. Lähempänä Hietasaarta näkyy vanha rautatiepenger ja silta-aukko. Myöskään Kotkapatsasta ei vielä ole. Kuvan olen saanut skannattavaksi Kari Hallantieltä (kuvaaja on hänen isänsä).

Aimo Nyberg
aimonyberg(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...