lauantai 27. heinäkuuta 2019

Aamulla uimaan, illalla uimaan

Nyt piti pistäytyä heti aamusta meressä. Jo aamukävelyllä.

Takuu varmasti kroppa vaatii näillä helteillä myös pitkän pulahduksen mereen illallakin.

Tästä päivästä on tulossa tukala. Kesän kenties kuumin päivä. Tällaiset kelit ovat minulle liikaa, eli on pysyttävä pääasiassa varjossa. Juotava kylmää vettä nestetasapainon ylläpitoon, ja kylmiä suihkuja oloa vilvoittamaan. Eiköhän tässä lämmöstäkin selvitä, tämä on kesää, eli nautitaan nyt tästä.Kuvat: AN, 27.7.2019. Kustaanlinnan /Gustavsborgin uimarannan infotaulu. Oikeassa laidassa siis myös viimeisimmät mittaustulokset vedenlaadusta.

Vaasan kaupungin sivuilta löytyy tämä tiedote, ja mm. uimavesien yhteenvetotulokset 22.7.2019.

https://www.vaasa.fi/uutinen/vaasan-uimarannat-tayttavat-laatuvaatimukset-mansikkasaari-toistaiseksi-uimakiellossaSelfiekuva: AN, 27.7.2019.

Laitetaan nyt poikkeuksellisesti tämän blogipostauksen yhteyteen oma kuva. Kännykällä kirkkaassa valossa itse ottamani selfie, - taidan tämän näköinen olla.

On ilmeisesti niin, että olisi hyvä laittaa oma persoona esille, tehdä ainakin naama tutuksi vieraillekin, jos ja kun haluaa tällaista blogia kirjoitella, ylläpitää vuodesta toiseen.

Voi olla, että entistä persoonallisemmalla otteella, voisimme näin yhdessä saada tälle sivustolle uudenlaisen, seuraavan kehitysvaiheen alkuun. Ts. tälle sivustolle tulisi monenlaista sisältöä useilta kirjoittajilta/ kuvaajilta / piirtäjiltä (esim. kaupunkikuvia, pilapiirroksia…)

Nähdään, pidetään yhteyttä

Aimo

aimonyberg(at)gmail.com

Ps. Tänään on siis Ylen valtakunnallinen tempaus, saunapäivä. 

https://yle.fi/aihe/saunapaiva

Vaasasta mukana on mm. Edvininpolun korsusauna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...