Mistä? - Niin mistä? Ja mistä tehty?
Lainaus Helsingin Sanomista, 9.10.2016, HS KOTI
Arkkitehti Lars-Erik Mattila:
”Mattilan mielestä rakentamiseen pitäisi soveltaa samaa ajattelua kuin ravintoon: suositaan puhtaita raaka-aineita ja vältetään turhaa prosessointia ja lisäaineita.”
”Haastavan tästä tekee se, että toisin kuin elintarviketeollisuudessa, rakennusaineteollisuudessa ei tarvitse yksilöidä, mitä tuotteet sisältävät.”
Kuvituskuviksi kuvasin tällä kertaa nämä:
Kuvat: AN.
1. Uutuustuote Härkis
2. Kuva perinteisen hirsitalon pienoismallista.
Aimo Nyberg
Sitoutumaton ja vapaa kaupunkiblogi. Myös Sinun kirjoituksillesi ja kuvillesi!
tiistai 11. lokakuuta 2016
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
LUITKO JO TÄMÄN?
Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!
Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti