tiistai 11. lokakuuta 2016

Hyvä huomio

Mistä? - Niin mistä? Ja mistä tehty?

Lainaus Helsingin Sanomista, 9.10.2016, HS KOTI

Arkkitehti Lars-Erik Mattila:

”Mattilan mielestä rakentamiseen pitäisi soveltaa samaa ajattelua kuin ravintoon: suositaan puhtaita raaka-aineita ja vältetään turhaa prosessointia ja lisäaineita.”

 ”Haastavan tästä tekee se, että toisin kuin elintarviketeollisuudessa, rakennusaineteollisuudessa ei tarvitse yksilöidä, mitä tuotteet sisältävät.”

Kuvituskuviksi kuvasin tällä kertaa nämä:




Kuvat: AN.

1. Uutuustuote Härkis
2. Kuva perinteisen hirsitalon pienoismallista.

Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...