perjantai 28. lokakuuta 2016

Hannu Katajamäen UUSI POHJANMAA

Sanomalehti Pohjalainen kutsuu mukaan juhlimaan Hannu Katajamäelle myönnettyä Vaasan Jaakkoo -palkintoa.

Pohjalaisen Monitorilla on keskiviikkona 2.11. 2016 klo 17 mahdollista kuulla Vaasan Jaakkoo -palkinnolla palkittua aluetieteen professori Hannu Katajamäkeä.

Juhlaesitelmän otsikko on Uusi Pohjanmaa, jossa hän historian kautta vetää kaaria Pohjanmaan tulevaisuuteen.

Tilaisuudessa kuullaan myös musiikkia: Veikko Siponkoski, kitara ja Nestori Siponkoski, basso. Tilaisuudessa on myös kahvitarjoilua.


Hannu Katajamäki on jäämässä eläkkeelle. Tiedossa on myös muutto pois Vaasasta. Monessa mukana ollut, myös kunnallispolitiikassa vanhan uran tehneen kansalaisaktivistin lähtö Vaasasta on valtava menetys. Viime vuosina Palosaarella asukasyhdistystoiminnassa rohkeana ideoijana ja inspiraattorina toiminut Katajamäki on jättänyt Vaasaan lähtemättömän vaikutuksen. Vaasan yliopistolla hänen maineensa on suorastaan legendaarinen.

Hannu ansaitsee suuret kiitokset alueemme puolestapuhujana, ja konkreettisten tekojen tekijänä. Sydämelliset kiitokset Sinulle Hannu, niin VKA ry:n puolesta, kuin myös omasta ja vaimoni puolesta. Yhteydenpito jatkukoon, vanhoja muistellen ja uuttakin kokien.  

Hannun kirjoituksia: Lue Vaasan yliopiston sivuilta:
http://www.uva.fi/fi/blogs/expert/aluekehityksen_arki/Kuva: AN. 6.9.2014. Hannu piti puheen myös asukasyhdistyksemme 20 -vuotisjuhlassa Waskiassa. Puhe on edelleen ajankohtaista luettavaa:
http://vaasaennenjanyt.blogspot.fi/2014/09/paikallisuuden-korkea-veisu.html


Kiitos Hannu! Tavataan, ja tervetuloa aina Vaasaan!

Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...