tiistai 7. kesäkuuta 2016

Tule mukaan!

Sinä, jolla on kamera, ja olet kuvannut ja kuvaat mielellään kotikaupunkiamme Vaasaa, - kerro meille muille ottamillasi kuvilla miltä sinun Vaasasi näyttää kesällä 2016!

Lähetä kuvat, ja mielellään lyhyet kuvaukset kuvauskohteistasi tämän blogin ylläpitoon osoitteeseen aimonyberg(at)gmail.com (Mukaan myös tiedot kuvaajasta. Korvauksia ei julkaistavista kuvista makseta.)

Sivustomme on ollut kesäkuun alussa pari viikkoa paussilla allekirjoittaneen sairasloman takia. Vasemman silmän verkkokalvoleikkaus meni oikein hyvin, kiitos VKS:n osaavan silmäkirurgiatiimin! Toipuminen vaatii minulta vielä aikaa ja kärsivällisyyttä.

Juttuja näille sivuille tulee nyt siis harvakseltaan.

Paussin ajattelin käyttää myös sivuston ilmeen uudistamiseen. Visuaalisesti ja muutenkin.

Mielestäni uuteen ilmeeseen kuuluu nyt myös ”toimituskunnan” laajentaminen, eli toivottavasti mukaan saadaan uusia kirjoittajia ja valokuvaajia, joilta löytyy halukkuutta julkaista monipuolisia, persoonallisia näkemyksiä sanoin ja kuvin Vaasan asioista.

Tämä Vaasa ennen ja nyt Vasa förr och nu -sivusto on Vaasan kantakaupungin asukasyhdistyksen ylläpitämä sivusto. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että tätä tehdään vain jäsenistömme iloksi.

Allekirjoittanut toimii sivuston ylläpitäjänä, ja toivon mahdollisimman suurta kiinnostusta sivustoamme kohtaan kaikilta vaasalaisilta, ja miksei laajemminkin.

Sivustomme on täysin ei-kaupallinen, ja sitoutumaton kansalaisfoorumi.

Tulkaa siis mukaan, kirjoituksin ja kuvin!

Aimo Nyberg, sivuston vastaava ylläpitäjä

Tuija Arina-Sundelin, kuvia Kuubasta

Kuva: AN. Kuvattu 12.2. 2016 Black Wall Gallerian näyttelyssä. Esillä oli silloin Tuija Arina-Sundelinin kuvia Kuuban matkalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...