torstai 19. marraskuuta 2015

Syyskokous pidetty

VKA ry, ICV rf.
Asukasyhdistyksemme sääntömääräisessä syyskokouksessa 18.11. valittiin vuodelle 2016:

Puheenjohtaja/Ordförande: Aimo Nyberg

Hallitus/Styrelse: Tuija Arina-Sundelin, Anders Boucht (rahastonhoitaja/kassör), Asko Halme, Anttu Kankaanpää (sihteeri, sekreterare), Riitta Kankaanpää-Waltermann, Birgitta Lång, Aimo Nyberg (pj. ordförande), Gunvor Pått, Meta Sahlström, Harry Tuomi, Aatto Wuorenlinna.

Tehtävistä ja vastuualueista sovitaan järjestäytymiskokouksessa (uusi ja vanha hallitus paikalle) joulukuussa 2015. (aika, paikka, asialista ilmoitetaan viim. viikkoa ennen)

Mistä puhuttiin?

- Toimintasuunnitelma, talousarvio vuodelle 2016 käsiteltiin ja hyväksyttiin.
- Jäsenmaksu vuodelle 2016 pidetään samana kuin nyt, eli 10 €.
- Kirjanpidon hoitaa edelleen tilitoimisto Vuokko Jurvanen.

 - Wasa Teater, Tre Systrar: uudeksi ajankohdaksi sovittiin 26.11. 2015 klo 19.00. Mukaan tulevat käyvät ostamassa lippunsa itse.

- Lausuntopyyntö kaupunkisuunnittelusta: Koska hallituksemme ei kokoonnu ennen ko. lausuntoajan päättymistä (25.11), valittiin työryhmä, pj. ja kolme muuta hallituksen jäsentä perehtymään ja antaman mahdollisesti lausuntoa koskien asiaa:
Evangeliska folkhogskolan 

- Huomionosoitukset: Syyskokous päätti huomioida ja kiittää Vaasan Torikauppiaat ry:tä, ja erityisesti pitkän uran torikauuppiaina tehneitä. (Isaksson, Fant, Herala...)
Asiaan kuuluva kunniakirja(t) toimitetaan Vaasan Torikauppiaat ry:n pj. Jari Sundellille lähikaikoina sopivassa yhteydessä.
Muita kannanottoja ei esitetty.

Kesksuteluun haluttiin  nostaa myös korkea rakentaminen Vaasassa. Yhdistyksen hallituksen toivotaan ottavan asian esille voimakkaammin, ja selvittävän sekä jäsenistömme meielipiteitä asiassa, ja myös yleisemminkin kaupunkilaisten näkökantoja. Yhteistyö kaupunkisuunnittelun kanssa on tärkeää. Jonkinlainen tapahtuma voisi olla paikallaan esim. syyskuussa, kun vietetään Euroopan kulttuuriperintöpäivää.

Kokouksen puolesta

Aimo Nyberg, pj.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...