maanantai 20. huhtikuuta 2015

Hyvä tulos

Tack – och lycka till! Kiitos – ja onnea uusille Vaasan kansanedustajille tulevalle vaalikaudelle 2015-2019.

Joakim Strand, Maria Tolppanen ja Susanna Koski on vahva kolmikko pitämään Vaasaa esillä valtakunnan tasolla. Ennakkoon pelätty äänien hajaantuminen liian monen ehdokkaan kesken ei sittenkään vienyt vaasalaisilta pois valtakunnallisia vaikutusmahdollisuuksia. Kolmea paikka voidaan pitää jopa hyvänä tuloksena.

Maria Tolppanen uusi valtakirjansa, ihan näyttävästi hyvän kampanjan jälkeen. Hänellä on toisen kauden kansanedustajana oletettavasti myös vahva vakiintunut asema puolueessaan. Kokemus, osaaminen saa toivottavasti entistä suurempaa arvostusta myös täällä Vaasassa.

Joakim Strand teki sen mitä häneltä uumoiltiinkin. Kaikin puolin sujuvasti asioita eteenpäin vievälle nuorelle politiikan lupaukselle voi perustellusti odottaa merkittävää asemaa Suomen poliittisella kentällä. Kyky yhteistyöhön on Joakimin ehdottomia vahvuuksia, myös kansainvälisillä foorumeilla. Näin uskon.

Susanna Kosken mahdollisuuksiin uskottiin myös. Riittävän moni muukin, - hänen itsensä lisäksi. Aito kilpailu Kokoomuksen sisällä johti Susannan täpärään voittoon istuvasta kansanedustajasta, - harmittavan lähelle valintaa Janne Sankelo pääsi, mutta tällaista on demokratia. Nyt on Susannan vuoro. Hänen valtakunnan tasolla nauttima suosio, kokoomusnuorten johdossa, saa nyt mitä ilmeisimmin uutta vahvaa näyttöä koko Suomen ja toivotaan myös Vaasan seudun eteen tehtävästä työstä.

Mielenkiintoisia hallitusneuvottelua odotellessa – ei muuta kuin onnittelut ja menestyksen toivotukset kaikille Vaasan vaalipiirin valituiksi tulleille kansanedustajille!

Aimo NybergVaasan hovioikeus, 9.4.2015.

Tulevalta hallitukselta odotetaan paljon. Tehtävät eivät tule olemaan helppoja. Millaisessa ilmapiirissä Suomi viettää itsenäisyytemme 100-vuotisjuhlia tulevan vaalikauden puolessa välissä, on pitkälti kiinni siitä, miten laajalla pohjalla koko Suomi sitoutuu huolehtimaan kaikkien kansalaistensa ja maantieteellisesti koko maan asioista.

Teksti ja kuva: AN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...