perjantai 21. marraskuuta 2014

Ei ihan pieni

Eikä kovin halpakaan.

Ihan hyvä, ettei huonoon tyydytty, eikä siis lajin alasajoon täällä Vaasassa suostuta.

Nyt tehdään kunnolla, ja kerralla taas vuosikymmeniksi eteenpäin. Satsaus on suuri juuri nyt, mutta ei kohtuuton, ottaen huomioon lajin eli jalkapallon erittäin vahvan suosion vaasalaisten keskuudessa.

Pyrkimys niin urheilullisesti kuin imagon tasolla valtakunnan kärkijoukkoon on osoitus vaasalaisten oikeasta, aidosta asenteesta jalkapallokulttuurin puolesta. Tähän täällä Vaasassa on jo pitkät perinteet, jota nyt siis tinkimättömästi edelleen jatketaan.

Tämä on nyt se visio, jota Vaasaan on haluttu, ja jota nyt alan ammattilaiset tukijoukkoineen ryhtyvät kaikin voimin ajamaan.

Katso lisää svenska.yle.fi/artikel  –sivulta.

Bollförbundet öste beröm över Vasa stad för deras miljonsatsning på en ny arena i Sandviken. Dylika investeringar är viktiga för den finländska fotbollens framtid, lydde budskapet.

Finlands bollförbunds fullmäktige samlas i dag i Vasa. Före mötet bjöd man in till pressinfo för att diskutera det nya stadionbygget i Vasa. Och tongångarna gick i dur.

Ett hem för fotbollen

- Det här bygget betyder ett hem för fotbollen i Vasa och i Österbotten. Det betyder njutning för publik och spelare och det betyder att man kan spela internationella matcher, säger bollförbundets ordförande Pertti Alaja.

Det finns redan ritningar. Det ska bli en plan helt omgärdad av läktare med 6000 sittplatser. 4700 nya platser och 1350 som redan finns på den gamla huvudläktaren. Hela bygget väntas kosta kring 11 miljoner euro.

Myös Hesari kirjoitti asiasta, jo eilen 20.11. näin: Veikkausliigassa stadionbuumi
” Vaasassa ja Seinäjoella alkaa ensi vuonna uusien jalkapallostadionien rakentaminen”.
” Vaasan kaupunginvaltuusto myönsi viime viikolla Hietalahden stadionhankkeelle yhtensä 11 miljoonaa euroa vuosille 2015 ja 2016. VPS:n on määrä pelata 6000 katsojaa vetävällä stadionilla kaudella 2016”.
” Pakko hyväksyä realiteetit: Vaasan Palloseuran valmentaja Olli Huttunen tunnustautuu luonnonnurmen kannattajaksi, mutta myöntää tekonurmen hyödyt. Vaasassakin luonnonnurmi on ollut kunnossa vasta kesäkuussa. Tekonurmella kausi voidaan viedä läpi hyvissä oloissa alusta loppuun”.

Jutun koonnut AN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...