sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Mennään museoon!

7.-12.10.2014 vietetään museoviikkoa, eli nyt on hyvä syy kerrankin pistäytyä taide- tai jossain muussa museossa. Vaasassa on vaihtoehtoja ihan hyvin. On auto- ja moottorimuseo, on Merimuseo, Vaasan työväenmuseo… taiteen saralla museoita on useita, niin vanhemmalle taitelle kuin ihan nykytaiteellekin. Ja päälle vielä löytyy useita näyttelytiloja ja gallerioita.

Museot tarvitsevat yleisöä, se on selvä! Ja niinkin päin voidaan sanoa, että meille jokaiselle tekee hyvää käydä silloin tällöin museoissa! Museoon päästyään itse kukin voi siellä sitten nauttia tarjolla olevasta, ja havahtua jonkin ennen kokemattoman tiedon tai elämyksen äärellä.. ja huutaa ilmoille - WAU!

Onko Black Wall Gallery sinulle tuttu?

Monelle paikka on tuntematon, siksi haluan sitä nyt näin mainostaa, suositella. Kävimme siellä tänään vaimon kanssa sunnuntain taidekierroksellamme.

Gallerian mustille seinille on taas saatu esille näyttäväsi värikästä maalaustaidetta. Sirpa Seppelinin työt ovat ilman muuta ajan hermolla, nykytaiteen kieltä puhuvaa persoonallista kuvailmaisua. Huomiota herättävää on se, että maalausten lisäksi tilaan on onnistuneesti tuotu Alli Alhon teoksia, ja myös tekstejä katosta riippuvilla pleksilevyillä, - ja niille tuntuu löytyvän yhteinen, raikas, tilan täyttävä sävel!

Galleriaa ylläpitävä Vaasan Taiteilijaseuran ripustustiimi on taas onnistunut erinomaisesti!

Suosittelen,

Aimo Nyberg

Kuva: AN. 5.10.2014.

Vaasan entisellä Kasarmialueella toimivassa Black Wall Galleryssa on parhaillaan esillä yhteisnäyttely.

BLACK WALL GALLERY

MINULLA OLI KAKSI KOTIMAATA

Alli Alhon ja Sirpa Seppelinin yhteisnäyttely
27.9.-19.10.2014
Kasarmi 13,Korsholmanpuistikko 6,Vaasa
Avoinna ke-pe 13-18 la-su 12-15
Vapaa pääsy

www.vaasantaiteilijaseura.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...