torstai 20. helmikuuta 2014

Mitä puuttuu?

Yhdistyksemme virallisten nettisivujen päivitys on menossa!

Siirryimme ilmaissivustosta maksulliseen, edulliselle, ja entisessä osoitteessa olevalle nettisivustolle http://vkaicv.nettisivu.org/

Tämän päivän vaatimukset täyttävän sivuston ylläpito on helppoa ja nopeaa. Sisällöstä vastaavat ainakin tässä vaiheessa pj. ja sihteeri, mutta muita toivotaan mielellään mukaan.

Nyt tarvitaan kommentteja, ja ajatuksia siitä, mitä vielä pitää sivuille saada? Ainoa kommentti on tähän mennessä tullut siitä, että avoimeen tiedonkulkuun kuuluu tietysti se, että kaikki viralliset pöytäkirjat, kannanotot ym. tulee laittaa kaikkien katsottavaksi. (Tulossa on, ainakin v. 2014 alusta alkaen, vanhempia ei nyt sivustolle varmaankaan uudestaan siirretä).
Ei viikkojen viiveellä, vaan heti kokousten jälkeen. Koska pöytäkirjat kuuluu ensin tarkistaa, voisi olla hyvä laittaa infoa vaikka ”Tästä puhuttiin” otsikon alle. (Tätä kokeiltiin jo jossain vaiheessa, otetaan tämä uudestaan käyttöön 12.3 kokouksen jälkeen).

Avoimuus, nopeus ... hyvä. Onko muita ideoita?

Soita, tai laita tulemaan s-postia , t. aimonyberg(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...