perjantai 28. helmikuuta 2014

Sport liigaan!
Kuva: AN. 24.1.2014. Vörkkärillä jää oli saatu kuntoon koululaisia varten!

Palasimme vaimon kanssa ”hiihtolomilta” Etelä-Suomesta kotiin Vaasaan, ja uutinen Sportin noususta liigaan kantautui heti korviini. Onnitteluni joukkueelle, ja sen menestyksen puolesta, sekä liiganousun puolesta töitä tehneelle suurelle porukalle!

Talvi on ollut melko erikoinen tämä vuonna. Uskomattomasti töitä tekivät tämä ”talvena” myös kaupungin liikuntapaikkojen kunnossapitäjät, usko oli kova, kun kaukaloita ym. luistelupaikkoja jäädytettiin useampaankin kertaan.

Myös liikunnanopettajat olivat yllättävien haasteiden edessä, kun sovittuja jäävuoroja kentillä jouduttiin perumaan, ja tunneille piti löytää korvaavia suorituspaikkoja pääasiassa sisätiloista.

Lomaviikko on taas takana, aika meni hetkessä. Ulkoilu ja kuntoilu jäi lomalla pelkkään kävelyyn kaupunkien kaduille ja rannoilla. Tammisaaressa meri oli jo avonaisena, ja lintuharrastajina saimme bongattua harvinaisen ajoissa mm. kyhmy- ja laulujoutsenia, harmaalokkeja, isokoskeloita, telkkiä…

Hengenravintoa löytyi pääkaupunkiseudulta, näyttelyitä ym. Kävin mm. Kampin kappelissa. Paikka on todella ainutlaatuinen kohde, niin hiljentymiseen keskellä suurkaupungin ihmisvilinää, kuin myös arkkitehtonisena nähtävyytenä, aivan must-kohde Helsingin keskustassa käydessä.
Kuva: AN. 25.1.2014. Edellisellä Helsingin reissullani en tänne ehtinyt. Oli mukamas niin kiire.

On hyvä muistaa, että ihminen voi hyvin, kun huolehtii niin fyysisestä kuin henkisestä kunnostaan.

Nyt on viikonloppu edessä ja paluu arkeen täällä Vaasassa. Kevättä ja kesää kohti mennään,
työniloa t. Aimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...