keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Merellisiä kuvia, tunnelmia

Tässä blogissa saa kuka tahansa julkaista kuvia, tekstejä, aiheesta kuin aiheesta. Julkaisen materiaalin, jos saan sen saa käyttöön ilman korvausta (tekijänoikeudet säilyvät tietenkin jokaisella itsellään), ja edellyttäen myös, että juttusi ja kuvasi ovat ns. nettietiketin mukaisia (eivät siis ole esim. nimettömiä vihakirjoituksia).

Nyt kaipaan merellisiä tunnelmia, ensisijaisesti Vaasan saaristosta, mutta mikseipä kauempaakin.

Lähetä minulle muutama kuva mielenkiintoisesta / kauniista kohteesta ja kerro muutamalla sanalla itse kohteesta, reitistä, erikoisesta tapauksesta, sen ajankohdasta, mukana olleista (jos haluat mainita nimiä). Eli kerro meille muille, miltä kesä näyttää vuonna 2013 veneilijöiden / saaressa olijoiden silmin.

Itselläni ei ole nykyään venettä Vaasassa. Olen nyt siis ns. maakrapu. Onneksi sentään Uumajassa pääsee käymään, vaikka vaan edestakaisin, aina kun haluaa.
Kuva: AN. Otettu Setterbergin juhlanäyttelyssä, eli kuva on ns. valokuva valokuvasuurennoksesta.

Tässä kuvassa Vaasan upeat rakennukset on esitetty taiteellisesti, eli ei aivan todenmukaisesti, valokuvan tarkasti. Näin tehtiin yleisesti tuohon aikaan. Se oli kait sen aikaista ”kuvanmuokkausta”, ehkä sitä voi sanoa kohteen kaunisteluksikin.

Tämä kuva (näin minun rajaamanakin) on mielestäni erityisen hieno. Se on taidokkaasti tehty, kohteiden sommittelu ja etu- ja taka-alan suhteet toimivat erityisen hyvin.

Lähetä siis tämän päivän kuvia julkaistavaksi tässä blogissa osoitteeseen: aimonyberg(at)gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...