tiistai 12. maaliskuuta 2013

Olet tervetullut mukaan!


 
Asukasyhdistyksemme jäseneksi voit liittyä nyt myös tekstiviestillä!

Kirjoita viestiin: VKA JÄSEN NIMI OSOITE

Esim. VKA JÄSEN BIRGER ASUKAS TEHTAANKUJA 123 65100 VAASA

Lähetä viesti numeroon 050 3308540 (kirjainten koolla ei ole merkitystä)

Tämän jälkeen saat minulta postia, jäsenkirjeen, säännöt, esitteen ja jäsenmaksulomakkeen (7 euroa / vuosi). Jäsenetuihin kuuluu pullakahvit vähintään kaksi kertaa vuodessa, kevät- ja syyskokouksen yhteydessä, jäsentiedotteet 2 – 4 kertaa vuodessa, ja monenlaisia mahdollisuuksia olla mukana erilaisissa vapaaehtoistyön toiminnoissa.

Sinun ajatuksiasi ja ideoitasi tarvitaan! Tule mukaan ja vaikuta omaan asuinympäristöösi! Aktiivinen toiminta tärkeiksi koettujen asioiden puolesta voimauttaa Sinua, - ja samalla meitä muita yhdistyksessämme jo toimivia!

Tervetuloa mukaan!
Aimo Nyberg, VKA ry:n puheenjohtaja

Minulta on kyselty, ketkä voivat liittyä VKA ry:n jäseniksi? Vastaus on yksinkertaisesti: kaikki halukkaat! Siis myös muut kuin toimialueellamme asuvat vaasalaiset. (Yhdistyksen kotipaikka on Vaasan kaupunki ja toimialue käsittää Kantakaupungin, Klemettilän, Vöyrinkaupungin ja Vaskiluodon ja sekä niissä asuvien lähivirkistysalueet). Uudet jäsenet hyväksyy yhdistyksemme hallitus, käsitellään kaksi kertaa vuodessa.

Kuulun itse oman asuinalueeni asukasyhdistyksen, eli tämän VKA:n lisäksi Sammatin kotiseutuyhdistykseen. Tämä maamme yksi vanhimmista oman asuinalueensa kulttuuriperinteitä vaalivista yhdistyksistä toimii Etelä-Suomessa, Elias Lönnrothin innoittamassa hengessä, ja tekee hyvin merkittävää työtä. Käymme vaimoni kanssa edelleen siellä hyvin mielellämme omia nuoruuden maisemia ja elämänmenoa muutenkin seuraamassa. Kesänvietot Sammatissa ovat olleet erinomainen vastapaino Vaasassa vietetylle kaupunkilaiselämälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...