tiistai 27. marraskuuta 2012

Syyskokouksemme konsepti toimi hyvin.Kuva: AN, 26.11.2012

Kuulimme alkukahvituksen jälkeen Vaasan kehitysjohtaja Susanna Slotte-Kockin pitämän erittäin ajankohtaisen, korkeatasoisen esityksen Vaasan ja Uumajan välisen laivaliikenteen järjestelyistä.

Asiasta ovat viime viikkoina kertoneet myös sanomalehdet, mutta oli todella hienoa nähdä kuvia mm. tulevan laivan sisältä, kuulla suunnitelmista myös Uumajan puolella, ja keskustella viimeisimmistä ideoista.

Jo perinteeksi muodostuneen tavan mukaan asukasillan ohjelmassa oli myös taiteellinen osuus. Helena Bexar lauloi loistavasti, ja Marianne Slobodeniouk säesti ja tunnelmoi pianolla taidokkaasti.

Illan päätti varsinainen kokouksemme, sääntömääräinen syyskokous. Kokouksemme teki mm. seuraavat päätökset:
Jäsenmaksu päätettiin pitää edelleen todella edullisena, eli vuosimaksu on 7 euroa. Uutuutena tarjotaan mahdollisuutta suorittaa jäsenmaksu myös tukijäsenmaksuna, suuruudeltaan 10 – 20 euroa.
Hallitukseen tulivat valituiksi seuraavat kymmenen jäsentä: Tuija Arina - Sundelin, Anders Boucht (uusi), Bo-Henrik Eriksson, Asko Halme, Lars-Eric Häggman, Riitta Kankaanpää – Waltermann (uusi), Eija Piispala, Gunvor Pått (uusi), Harry Tuomi, Aatto Wuorenlinna.
Puheenjohtajana jatkaa Aimo Nyberg.
Pitkäaikainen hallituksen jäsen ja talousvastaava Gustaf Eur kukitettiin ja kiitettiin kirjekuoren kera. Sihteerin työt nyt jättäneellä Meta Sahlströmillä on samat seremoniat halauksineen vielä edessä, koska oli estynyt saapumaan tähän kokoukseen.

Syyskokouksemme hyväksyi myös toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2013. (Tulevat esille yhdistyksemme viralliselle sivulle http://vkaicv.nettisivu.org/ , kunhan sovitut korjaukset saadaan kirjattua)

Tällä kertaa syksyn asukasilta / vuosikokous ei antanut julkilausumia eikä kannanottoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...