tiistai 17. tammikuuta 2012

Yleiskaavasta valituksia tulossa

Vaasan valtuuston 13.12.2011 hyväksymästä kokonaisyleiskaavasta on tehty valituksia. Yksityisiä tahoja ja yhdistyksiä on jo jättänyt tai ovat viime hetkessä jättämässä valituksia erilaisista yleiskaavan kohdista. VKA ry jättää kaksi valitusta:

1. Vaadimme kaupunginvaltuuston päätöksen kumoamista siltä osin, kun se koskee Vaskiluodon alueella Niemeläntien varteen ja nykyisen leirintäalueen paikalle tehtyjä AK merkintöjä (asuinkerrostalojen alue), ja näiden merkintöjen tilalle V (virkistysalue) ja RL (leirintäalue) merkintöjä mahdollistamaan nykyisen metsäalueen säilymisen kokonaisuudessaan rakentamattomana ja leirintäalueen pysymisen nykyisellä paikallaan.

2. Vaadimme kaupunginvaltuuston päätöksen kumoamista siltä osin, kun se koskee nykyisen keskustan osayleisyleiskaava-aluetta, Keskusta Centrum YM/MM 08.11.95. Kokonaisyleiskaava tulee hyväksyä tältä osin ns. strategisena, oikeusvaikutuksettomana, ja pitää nykyinen voimassaoleva keskustan osayleiskaava oikeusvaikutteisena.

Valitukset tulevat julkisiksi loppuviikosta, yhdistyksemme valitukset perusteluineen julkaistaan tällöin yhdistyksemme virallisilla nettisivuilla  http://vkaicv.nettisivu.org/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...