maanantai 30. tammikuuta 2012

Presidentin vaalit

Haavisto vai Niinistö?

Oma blogikirjoittaminen on jäänyt vähiin, kun on tullut seurattua muiden blogeja, ja erityisesti nyt tätä niin mielenkiintoista ja jännittävää PRESIDENTINVAALI kisaa!

SOME eli sosiaalinen media käy nyt valitettavasti rajua ja osittain asiatontakin väittelyä ehdokkaiden paremmuudesta / sopimattomuudesta hoitamaan Suomen presidentin virkaa. Tämän saattoi toki ennalta arvatakin. Syy tähän ei tietenkään ole pelkästään uusissa teknisissä mahdollisuuksissa. Me ihmisethän näitä foorumeja ym. käytämme, - vaikkei tätä aina uskoisi. Monet kirjoittavat omalla nimellään viestejä ja kommentteja, ja jotkut toiset myös nimettöminä, nimimerkkien suojassa. Sekin kun on ihan laillista, ainakin vielä.

Ehdokkaat itse välttelevät toistensa arvostelua ja arvostelemista, mikä onkin TV-keskusteluissa koko kansan edessä ehdottomasti oikein. Herrasmiehiä ovat molemmat, heitä on todella mielenkiintoista kuunnella niin väittelyissä kuin haastatteluissakin.

Molempien ehdokkaiden tilaisuuksiin olisi pitänyt ehtiä käydä. Pekka Haaviston tilaisuudet olivat tänään täällä Vaasassa. Valitettavasti en itse päässyt paikanpäälle kuulemaan, työ koulussa kun ei jousta, vaikka mieli olisi tehnytkin.

Seuraan tilannetta ihan loppuun asti, en käy ennakkoon äänestämässä, sillä haluan kuulla vielä lisää molempien ehdokkaiden ajatuksia, lukea myös mitä gallupit väittävät, ja keskustellakin vielä, ainakin vaimon kanssa, valintaani vaikuttavista seikoista.

Äänestää lupaan varmasti – sunnuntaina illalla, ja tulla sitten taas suoraan TV:n ääreen! Jännäksi voi mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...