sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Hiihtokausi avattu

Toivotan kaikille asukasyhdistyksemme blogia seuraaville

ONNELLISTA JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA 2012!


Kävimme vaimon kanssa testaamassa, miltä tuntuu hiihtää Vaskiluodon hiihtolenkki eri suuntaan kuin viime talvena. Pakkasta oli lauantaina n. - 10°, ihmeen hyvä latu oli saatu aikaan aika vähäisestä lumesta. Nykyinen, pari vuotta sitten levennetty kuntorata palvelee nyt oikein hyvin sekä perinteisen tyylin, että luistelutyylin hiihtäjiä. Ylä- ja alamäkiä on, kuten oli toiseen suuntaankin hiihdettäessä. Olisikohan rata näin hiihdettynä jopa nopeampi, ainakin nyt siltä tuntui. En toki enää nykyään hiihdä kellon kanssa kilpaa, slowlife tuntuu muutenkin sopivammalta elämänasenteelta kuin kaikenlainen turha kiirehtiminen.

Hiihtosuunnan muuttuminen ei tuntunut hullummalta. Hyvä näin! Turvallisuus todellakin paranee, meneehän latu parissa kohdin yli autotien.Idea hiihtosuunnan muuttamisesta on lähtöisin Mauri Öljymäeltä ja Raimo Havuselalta. Tämä on oikein hyvä esimerkki siitä, että turvallisuutta ym. parantavia ehdotuksia kannattaa tehdä. Kiitokset tässä tapauksessa ovat paikallaan siis sekä idean esittäjille, että toteutuksesta vastanneille kaupungin virkamiehille, ja tietenkin myös latujen ylläpitäjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...