torstai 28. huhtikuuta 2011

Erinomainen idea

Asukasyhdistyksemme hallituksessa on seurattu mielenkiinnolla Petri Salon ja muidenkin tahojen intoa saada perustaa Vaskiluotoon tanssilava. Sanomalehti Pohjalaisessa on asiaa esitelty pariinkin otteeseen. Ei muuta kuin menestyksen toivotukset tälle erinomaiselle hankkeelle, varsinkin nyt kun mukaan on lähtenyt myös Ylioppilasteatteri Ramppi.
Vaasaan on perustettu 16. maaliskuuta Vaasan Paratiisi -yhdistys, jonka tavoitteena on saada Vaskiluodon alueelle merellinen tanssilava ja pysyvä, katettu kesäteatterikatsomo. Yhdistys kokoaa yhteen tanssi- ja teatteriharrastajia.
Vaasan Paratiisi – yhdistys on oiva lisä ihmisten omaehtoiselle toiminnalle luoda iloa ja hyvää mieltä niin meille vaasalaisille kuin myös vähän pitemmältäkin tuleville lavatanssin ja teatterin ystäville. Onko tälle hankkeelle sopivin paikka nykyinen Paratiisisaari tai onko Vaskiluodon sillan ja penkereen muutostöiden yhteydessä muodostuva jokin uusi alue kenties vielä sopivampi, siihen ei Kantakaupungin asukasyhdistys vielä ole ottanut kantaa. Toivottavasti suunnitteluun saadaan vauhtia.
Ensimmäisenä asian uutisoi tänään http://www.vaasalaisia.info/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...