TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Tämä Vaasa-aiheinen kaupunkiblogi on avoin myös Sinun asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi tai ruotsiksi. Kaikki tekijäinoikeudet & vastuut kirjoittajilla ja kuvaajilla! Ota yhteyttä sivuston ylläpitoon/Aimo.

perjantai 3. maaliskuuta 2017

Kuntavaalien ehdokkaat on nyt julkaistu

Paikallisdemokratian kannalta on erinomainen asia, että puolueet ovat saaneet kokoon tälläkin kertaa monipuolisen ehdokaskattauksen! Kiitos kuuluu toki ensisijaisesti ehdolle lähteneille, mutta ilman muuta myös kaikkien puolueiden vastuussa oleville henkilöille. 

Demokratian ritareista, eli nyt ehdokkaina olevista vaasalaisista, meidän kaikkien on syytä olla aidosti kiitollisia. Ilman näitä rohkeita päättäjiksi haluavia yhteisten asioiden hoitaminen kaventuisi vain ”ammattilaisille”, karkaisi kauemmas ja myös näkymättömämmäksi, pois jokapäiväisestä arjestamme. Demokratian olemassaolo, sen edelleen kehittyminen, ei ole mikään itsestään selvyys. On hienoa, että kuntavaalit ovat tulossa!

Täällä voit perehtyä lisää suomalaiseen kuntademokratiaamme
http://www.kuntavaalit.fi/

Vaasan kuntavaaliehdokkaista ei tehdä tähän blogiin juttuja, - ylläpitäjän toimesta.
Eli nimiä, numeroita, puolueita ei mainosteta. Sen sijaan tässä blogissa saa jokainen vaasalainen kirjoittaa, julkaista tekstejään ja kuviakin aivan vapaasti! Suomeksi, ruotsiksi, millä kielellä tahansa. Ja mistä aiheesta vaan. ilman ennakkosensuuria tietenkin, ja oikeastaan vaikka kuinka paljon vaan.

Materiaalin toivotaan olevan henkilökohtaista, eikä siis puolueen tekemää yhteistä mainontaa. Juttuja ei voi myöskään itse kirjoittaa suoraan näille sivuille, vaan ne julkaistaan ylläpitäjän eli allekirjoittaneen kautta. 

Oletko ehdokkaana Vaasassa?

Puoluepoliittisesti sitoutumattomina yhdistyksinä asukasyhdistykset haluavat kannustaa kaikkien puolueiden ehdokkaita, tasapuolisesti. Arvostamme omassa asukasyhdistyksessä, VKA ry:ssä, jokaisen yksittäisen henkilön alueemme parhaaksi tekemää työtä, nyt ja tulevaisuudessa. Asioissa on totta kai erimielisyyksiä sekä puolueiden että yksittäisten päättäjien välillä.

Rahankäytöstä päättäminen erilaisiin tarkoituksiin aiheuttaa luonnollisesti kiistoja, rajallisten resurssien puitteissa kun ei voida kaikkea tehdä, ainakaan heti. Yhdessä – tillsammans on erinomainen tunnus koko Suomen juhlavuodelle. Todeksi kaikenlainen yhteistyö voi tulla ns. alhaalta ylöspäin, ts. ensin aivan lähimpien kesken, sitten kotikaduilla, kaupunginosissa, kunnan tasolla, ja lopulta koko oman maan parhaaksi toimisessa. Globaalia maailmaakaan ei voida unohtaa, kun toivotaan onnellisia aikoja tulevaisuudessa.

Arvoisa kuntavaaliehdokas, kerro miten Sinä aiot viedä Vaasaa ja meidän vaasalaisten asioita parempaan suuntaan? Nyt on kuukausi aika nostaa esiin erilasia näkemyksiä. Kerrotaan äänestäjille omista periaatteista, esitetään tulevaisuuden toiveita, ja ratkaisuja millä niihin päästään. Esitellään omat/puolueen pääkysymykset tulevissa kuntavaaleissa, tai vaikkapa oma mielipide jossain yksittäisessä asiassa.

Tämä on SOMEA – avointa, vapaata tiedonvälistystä! Ota yhteyttä, lähetä materiaali osoitteeseen aimonyberg(at)gmail.com

Blogijuttua varten tarvitaan sinulta
- tekstiä / linkkejä omiin blogeihin jne.
- mahdollisesti kuviakin (ei kuitenkaan virallista vaalimainosta)
- numerosi (kun ne selviävät)
- puolueesi

Kaikkien ehdokkaiden jutut julkaistaan tässä asukasyhdistyksemme blogissa samaan formaattiin, tasapuolisesti. Puolueiden tuottamaa materiaalia ei julkaista.

Pyydän ystävällisesti kertomaan tästä ”SOME-kanavasta” vaasalaisille kuntavaaliehdokkaille!

Aimo Nyberg, VKA ry:n pj
050 3308540

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti