TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Blogi on avoin kaikille asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi, ruotsiksi ja millä kielellä tahansa! Kaikki tekijäinoikeudet juttujen kirjoittajilla ja kuvien kuvaajilla! Yhteystiedot saa sivuston ylläpitäjältä.
keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Hieno tärkeä kysely!

Kaupunkilaiset mukaan miettimään tulevaisuuden Vaasaa 

Kysely tulevaisuuden Vaasasta aukeaa tänään 29.3. 2017

Lue lisää Vaasan kaupungin sivuilta

https://www.vaasa.fi/tiedote/kaupunkilaiset-mukaan-miettimaan-tulevaisuuden-vaasaa

Lainaus sivulta:

"Vaasan kaupunki aloittaa tulevaisuuden Vaasan rakentamisen uudella strategialla. Työhön toivotaan mukaan jokaista vaasalaista. Kyselyllä kerättäviä vastauksia käytetään uusien luottamushenkilöiden kanssa syksyllä alkavassa strategiatyössä. 

Jokaiselle vaasalaiselle suunnattu kysely tulevaisuuden Vaasasta aukeaa 29.3. osoitteessa www.vaasa.fi/vaikuta. Vastaamalla kyselyyn voi vaikuttaa Vaasan kehittämiseen ja strategisiin päämääriin. 

- Kysely toteutetaan interaktiivisella sähköisellä kyselyllä. Kyselyssä voi arvottaa muidenkin vastauksia sen lisäksi, että tuo esille omat mielipiteensä, sanoo Vaasan kaupungin kehittämispäällikkö Harri Hietikko."


Kuvalainaus: Vaasan kaupungin sivuiltaErinomaista!
Vaasa on jälleen toteuttamassa kansalaisten kuulemista, - tavalla, joka on nykyaikainen ja mahdollistaa tavallisten kansalaisten mukaan pääsemisen. Jokainen halukas voi olla mukana, ja tuoda nyt omat ainutlaatuiset ajatuksensa tähän yhteiseen ”digitaaliseen mappiin”.   

Toivotaan mahdollisimman monen osallistuvan. Vastaajien määrän tulisi olla suuri. Erilaisista lähtökohdista tulevia ajatuksia tarvitaan, jotta eri ikäisten, eri alueilla asuvien, eri mielipiteitä edustavien, ym. kannanotot pääsevät esille.

Tutustutaan kyselyyn ja osallistutaan!

Aimo Nyberg