TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Tämä Vaasa-aiheinen kaupunkiblogi on avoin myös Sinun asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi tai ruotsiksi. Kaikki tekijäinoikeudet & vastuut kirjoittajilla ja kuvaajilla! Ota yhteyttä sivuston ylläpitoon/Aimo.

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Nyt se tapahtuiKuva: AN. 7.6.2012. Näin hieno ja siisti asukasyhdistyksemme kunnostama suojeltu kioskirakennus O L I lähes vuoden ajan.

Ei mennyt vuottakaan, kun viime vuoden kesäkuussa talkoilla maalaamamme kioski töherrettiin tosi rumasti, suuret hopeanväriset epämääräiset kirjaimet levittäytyvät nyt yli kauniiden sinivalkoisten seinien. Pienempiä ”tageja” ilmestyi ikkunaan jo aikaisemmin, mutta nyt isku on törkeydessään täysimittainen.

Toivon hartaasti, että tekijät on saatu tai saadaan vastaamaan teostaan.

Otan yhteyttä kaupungin talotoimeen. Mietitään miten edetään. Talkoot voidaan uusiakin tulevana kesänä. Myös kaupungilla on omat intressinsä pitää alue siistinä, sillä viereinen siltaremontti on tarkoitus valmistua tulevana kesänä.

Kioski kunnostetaan uudelleen joko kaupungin talotoimen toimenpitein, tai jonkinlaisilla kertausharjoituksilla, yhdistysten järjestämillä talkoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti