perjantai 9. helmikuuta 2024

Vaasan kauppahallissa valokuvanäyttely: Ukrainan sodan kylmät kasvot

 

 

 

Lainaus FB-sivulta Museo Pohjanmaa - Museer i Österbotten :

Tärkeä huomio meidän yleisöllemme: Ukrainan sodan kylmät kasvot -näyttely löytyy VAASAN KAUPPAHALLISSA (entisessä Pentikin tilassa). Näyttely on auki ma-pe klo 9–17 sekä la klo 10–15 (1.2.-30.3.2024). Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Viktig uppmärksamhet till vår publik: utställningen Ukrainakrigets kalla ansikte finns i VASA SALUHALL (tidigare Pentik affär). Utställningen är öppen må-fre kl. 9–17 och lö kl. 10–15. Fritt inträde.

 

Kävimme tänään vaimon kanssa katsomassa kuvat. Samalla teimme viikonlopun ostokset kauppahallissa.

Sotakuvia ei mielellään katso – ihan puistattaa näitä katsella. On aivan hirveää mitä Ukrainassa joudutaan joka ikinen päivä edelleen kokemaan. Venäjän hyökkäyssota on kestänyt jo kohta kaksi vuotta, eikä rauha taida koittaa lähitulevaisuudessa.

Uutisten, sotakuvien vyöry jatkuu, kun kotona avaa TV:n.

 

Tähän haluan laittaa vain pari kuvaa itse näyttelystä. Ja muutaman kuvan myös tilasta, jossa näyttely on. Uutta näyttelytilaa tästä tuskin  kuitenkaan Vaasaan tulee. Kauppahalli pysynee, ja hyvä niin erilaisten tuotteiden myyntipaikkana. Remontoidaanko tämä hallin suurin tila jatkossa useaksi pienemmäksi kauppapaikaksi, se jää nähtäväksi.

 

 

THE COLD FACE OF THE WAR IN UKRAINE

 


 
 
 







Kuvat AN 9.2.2024 Vaasan kauppahalli.

 

Aimo Nyberg
aimonyberg(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...