tiistai 2. tammikuuta 2024

Hyytävän kylmä sää jatkuu

 

 

Kuva: AN 2.1.2024. Vaasan keskussairaalan lämmityssavut ”kohtaavat” taivaan pilvilautan.

 

Sisätiloissa on nyt varmasti mukavampaa, ainakin lämpimämpää, eikä tarvitse miettiä millaisilla vaatekerroksilla ulkona selviää ja kuinka kauan siellä pystyy olemaan.

Monet tekevät ulkona töitä näilläkin keleillä. Tällaiseen tosi talviseen säähän monet myös uskaltautuvat vapaa-ajallaankin – laskettelemaan, hiihtämään, ulkoilemaan muuten vaan ja nauttimaan talvesta!

 

Tällainenkin hieno karttapalvelu on meidän vaasalaisten käytettävissä!

Lainaus Vaasan kaupungin sivuilta

Latu-, jää- ja rinneinfo

Kartta Vaasan kaupungin ylläpitämistä laduista

Latujen hoitotilannetta päivitetään hoitotoimenpiteiden tekemisen yhteydessä. Viimeisin tehty hoitotoimenpide on kuvattu kartassa värillä. Lähentäessä karttaa tulee näkyviin myös tehdyn hoitotoimenpiteen ajankohta. Klikkaamalla latua näet ladusta lisätietoja. Kartassa on myös erillisinä tasoina muun muassa latujen valaistus…

https://geoinfo.vaasa.fi/sovellukset/latuinfo/fi.html 

Sivustosta on tehty hienosti isompikin kokonaisuus! Alasivuina on linkit näihin: LADUT, ÖJBERGET, VAASAN LATU ry, JÄÄLADUT, LUISTELUKOHTEET, PUISTOJÄÄT, PULKKAMÄET, SÄÄ, INFO.

Säätiedotkin voi siis katsoa samalla kertaa tältä yhdeltä ja samalta sivustolta. Erinomaista palvelua! Kiitokset taas tästäkin Vaasan kaupungille.
Sivuston on toteuttanut Vaasan kaupungin paikkatietopalvelut.

 

Blogikirjoituksen kuva ja koonti:

Aimo Nyberg

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...