lauantai 13. marraskuuta 2021

Missä sitä on tänään oltu?

 

 

Ihan kotikaupungissa vaan. Aika moni muukin oli vastannut kaupungin kutsuun.

 

 
 

 

 


 


 


 
 
 
 

 
 
  
 
Kuvat: AN. Kännykkäkuvia

Ilahduttavan paljon esillä oli vaasalaisten kuvataiteilijoiden töitä, myös upeita esineitä vitriineissä Vasan historiaan liittyen, ja kellarikerroksen keskusarkisto se vasta mielenkiintoinen paikka onkin.

Olimme Maisan kanssa heti aamu kymmeneltä Vaasan hallintotaloon tutustumassa. Avoimien ovien päivään saapui väkeä melkoisesti. Paikalla ollut henkilökunta kertoi asiantuntevasti kaikissa kerroksissa sekä rakennuksesta, tiloista ja toiminnoista eri tiloissa että toteutetusta saneerauksesta. Nyt on kyllä siistiä, valoisaa, kaikkialla näkyy upeaa laadukasta työnjälkeä ihan koko talossa! On meillä nyt todella laadukkaat puitteet kaupunkimme päättäjien tehdä arvokasta työtään.

Tänään 13.11. vietetään arkistojen päivää. Oli kivaa päästä kurkistamaan myös Vaasan keskusarkiston tiloihin! Näihin aarteisiin toivottavasti järjestetään ihan oma opastuskierros tai esittelytilaisuus jossain vaiheessa. 

Kiitos kaupungille tästä päivästä.

 

Kuvat ja teksti: Aimo Nyberg 13.11.2021
aimonyberg(at)gmail.com

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...