keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

Vaasa postikortit – SUOMEN AURINKOISIN KAUPUNKI / 2

 

Vaasa-aiheisia postikorttien keräilijöitä tiedän useitakin ja muutaman tunnenkin. On ilo nähdä heidän myös jakavan kokoelmiensa helmiä meidän muidenkin nähtäväksi somen monilla foorumeilla.

Etenkin Fb-sivustolla Vaasan kuvia 1900-luvulta on kiehtovaa kuvamateriaalia ja laadukasta keskustelua. Tähän yksityiseen ryhmään kuuluu jo yli 22 000 jäsentä, melkoinen määrä siis. Mukana on paljon ex-vaasalaisia, jotka mielellään jakavat muistojaan entisestä kotikaupungistaan.

 




Reprokuvaus: AN.

Tämän postikortin kuvasin molemmilta puolilta. Jotain tietoa kyllä kortin kohteesta on, eli paikka kerrotaan, mutta ajankohta jää kertomatta.

Kuvan taustapuolen tiedot: VAASA-VASA, SUOMI-FINLAND, Kesäelämää Paratiisisaarella, Sommar på Paradisön, Summer time on Paradise Island

Tätä korttia ei ole koskaan lähetetty.
Keräilijöiden kokoelmiin tällaiset siistit kirjoittamattomat kortit kelpaavat hyvin. Monesti mielenkiintoisempia ovat kuitenkin sellaiset kortit, joissa näkyy myös se, kuka on kortin on lähettänyt ja kenelle ja minkälaisia terveisiä on haluttu kertoa. 

Postikorttikokoelma: Henri Koskinen

Blogikirjoitus: Aimo Nyberg

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...