keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Arki pyörii

Koronavirus – COVID-19 on aiheuttanut mittavia toimia maassamme ja koko maailmassa.

Annettuja ohjeita on syytä noudattaa, meidän kaikkien. Ja samalla pitää kiinni arjesta. Elämä jatkuu ja asiat hoituvat. Niin hyvin kuin nyt on mahdollista. Onneksi monet työt voivat jatkua lähes entiseen malliin. Elämä ei pysähdy, nyt poikkeusoloissakaan.

Kuvat: AN 17. -18.3.2020. Taloyhtiömme ikkunaremonttia varten tuotiin eilen pihallemme aikamoiset paketit, ja tänään lasit ja parvekeovet nostetaan asentamista varten huoneistojen parvekkeille. Työ tulee kestämään ilmeisesti viikkoja.

Kuvat: AN, 18.3.2020, Tuossa muutaman sadan metrin päässä ovat nosturit ja miehet myös täydessä työn touhussa. Vaasan keskussairaalan laajentaminen etenee.

Kiinassa kerrottiin jokin aika sitten pistetyn pystyyn kokonaisia uusia sairaaloita muutamissa viikoissa koronaepidemian takia. Suomessa ja Vaasassa ei ihan tähän pystyttä, ei ole tarvettakaan.

Sairaalarakentamisesta on syytä meilläkin kyllä huolehtia.

Koronavirus – COVID-19 ei mitä luultavimmin ole lopullinen yhteenotto virusten ja ihmisten välillä.

Blogikirjoitukset tässä Vaasa ennen ja nyt blogissa todennäköisesti nyt harventuvat. Kokoukset ym. yleisötilaisuudet kun on lähes kaikki peruttu. Juttuja tulee, jos jotain on, mistä kirjoittaa. Kuvaamista en vähennä, eli niitä ainakin aion tässä pitkin matkaa julkaista.

Jaksellaan, ja selvitään kaikesta. Yhdessä lähimpien kanssa, toinen toisiamme auttaen.

Aimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...