lauantai 3. marraskuuta 2018

Sääntömääräinen syyskokous 20.11. 2018

Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry – Invånarföreningen i centrala Vasa ICV rf

Sääntömääräinen syyskokouksemme pidetään ti 20.11. 2018

Paikka: pääkirjasto, Essee-ryhmätila, Kirjastonkatu 13
Aika: 18.00 – 19.30. (hallitus paikalle jo 17.30)

Jäsenille kutsu kokoukseen sekä esityslista lähetetään kirjeenä, se saapunee perille viikolla 45 postijakelun aikataulujen mukaisesti.Kokoonnumme sääntömääräiseen syyskokoukseen 20.11. 2018 valitsemaan yhdistyksellemme täydennystä hallitukseen, ja uuden vetäjän, puheenjohtajan. Allekirjoittaneen v. 2009 alkanut pj:n pesti päättyy siis ensi vuoden alkuun.

Minun on nyt aika kiittää jokaista jäsentämme, niin viime vuosina mukaan tulleita kuin konkareitakin, - mukana on edelleen väkeä toimintamme alkuvuosilta alkaen, yhdistyksemme perustamisvuodeltakin eli vuodelta 1994.

Puheenjohtajana koin aina saavani tukea ja apua pulmallisissa kysymyksissä. Hauskaa on myös ollut, uuden oppimista toinen toisiltamme, sitä tällainen vapaaehtoistyö totta tosiaan on.

Jatkan mielelläni asukasyhdistyksessämme, erilaisissa ”rojekteissa” ainakin. Mutta en enää pj:nä. On aika uusien tuulien puhaltaa!

Uudeksi puheenjohtajaksi valittava voi olla jo hallituksessa oleva, tai sitten kuka tahansa yhdistyksemme jäsen. Toivotaan, että asia saadaan ns. maaliin syyskokouksessamme. Runsas osanotto on nyt enemmän kuin toivottavaa!

Pääkirjaston Essee-ryhmätilassa pidettävään syyskokoukseemme voi tulla mukaan myös muita, siis ei jäseniäkin. Mahdollisissa äänestyksissä oikeus äänestää on vain yhdistyksemme jäsenillä. Uudet jäsenet ovat erittäin tervetulleita mukaan, tuomaan uusia ideoita ja toimintatapoja yhdistykseemme!

Tällä kertaa kokouksen alkuun ei järjestetä avointa yleisötilaisuutta tarjoiluineen. Eikä siis erillistä esitystä ja ohjelmaakaan. Keskitymme nyt keskustelemaan ja arvioimaan oman yhdistyksemme tulevaisuuden näkymiä, ensi vuonna ja jatkossa. Eli miten saamme asukasyhdistyksemme merkitystä nostettua, käydään myös keskustelua siitä, mitä meiltä yhdistyksenä odotetaan, ja vielä – miten saadaan lisää aktiivisia kansalaisia toimimaan juuri meidän yhdistyksessämme.

Nykyinen hallitus pitää ko. päivänä kokouksen ennen syyskokousta, eli klo 17.30 -18.00.

Sen jälkeen klo 18 – 19.30. on sääntömääräinen syyskokous. Tarjolla on pientä naposteltavaa, mehua ym. mutta kahvitusta/ teetarjoilua ei ole. Ensi vuoden toimintasuunnitelma, samoin jäsenmaksun suuruus, - nämä ratkotaan vasta yhdessä syyskokouksen väen kanssa. Toimintamme jatkuu siis niissä muodoissa ja määrissä, mitä nyt syyskokouksessa päätämme. Kaikenlaiset ideat, etenkin uudet, ovat erittäin tervetulleita. Hallitustyöskentelyn lisäksi yhdistykseemme sopii oikein hyvin erilaiset toimintaryhmät, jopa spontaanit tempaukset! Vaasan kantakaupungin alueella tekemättömiä asioita riittää edelleen yllin kyllin.

Nähdään syyskokouksessa!

Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...