perjantai 20. toukokuuta 2016

Oivallinen vertaus

Politiikkaa – osastolle menee, mutta menköön! Asukasyhdistyksemme on puoluepoliittisesti sitoutumaton yhdistys, - se ei kuitenkaan tarkoita, että meidän pitää olla sivustakatsojia.

Otan tähän lainauksen Matias Mäkyseltä, päivän Pohjalaisesta. Vertaus on mielestäni hieno.

Pohjalainen kakkossivun kolumni, 20.5.2015.

Toivoa katajaiselle kansalle

”Suomi on kuin 100-vuotias hirsitalo, jota on peruskorjattu 70-luvulla. Pinnat alkavat rapistua ja moni ratkaisu on vanhentunut. Monet kuvittelevat, että purkamalla kaikki voidaan tilalle rakentaa parempaa. Usein kuitenkin laaja peruskorjaus on fiksumpi vaihtoehto. Suomenkin perusteet ovat kunnossa, mutta kaikki muu täytyy olla valmis päivittämään tähän päivään.”

Lue koko kolumni Pohjalaisesta
http://www.pohjalainen.fi/

MATIAS MÄKYNEN on Vaasan kaupunginvaltuutettu ja Pohjanmaan sosialidemokraattien puheenjohtaja. Hän kampanjoi parhaillaan myös paikasta Demarinuorten valtakunnallisesta puheenjohtajuudesta.


Kuva: AN. Vaasan nykyisen valtuuston kuopus Matias Mäkynen, SDP, piti alustuspuheenvuoron asukasyhdistyksemme kevätkokouksessa 25.4.2012.

Tekstin koonti: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...