tiistai 17. toukokuuta 2016

Siivous/maalaustalkoot 23.5.

Asukkaat eri puolilla kaupunkia ovat järjestäneet itse, sekä ottaneet osaa kaupungin järjestämiin siivoustalkoisiin Vaasassakin jo vuosien ajan.

Pidä kaupunki siistinä -kampanjat ovat viime vuosina erityisen hyvin ovat onnistuneet mm. Sundomissa, Purolassa ja uusilla asuntoalueilla. Yhteishenkeä tuntuu kyllä ihmisistä löytyvän, kunhan vaan joku järjestää talkoita!

Meillä kantakaupungissa on ollut haasteellisempaa. Viime vuosina olemme olleet rantoja siivoamassa Kalarannan kioskilla, Hietasaaressa ja Vaskiluodossa. Väkeä ei vaan olla oikein kunnolla saatu liikkeelle.

Nyt siis jatketaan taas. Kantakaupungin siivoustalkoot ovat siis ma 23.5.2016 klo 17 alkaen. Roskatilanteen ja porukan mukaan siistitään paikkoja Rantakadulla, Vaskiluodon sillan alueella, ja mahdollisesti myös Hietasaaressa. Sinivalkoinen ”kummikioskimme” on myös tarkoitus taas kunnostaa. Kaupunki on luvannut puhdistaa katon, ja poistaa etukäteen asianmukaisilla aineilla seinän graffitin. Meidän tehtävänä on maalata seinäpinnat taas siisteiksi.

Tervetuloa mukaan! Tule ja ota ystäväsikin mukaan! Tehdään yhdessä meille hyvä elinympäristö, sillä siistillä ympäristöllä on välitön vaikutus ihmisten hyvinvointiin.
Mukaan pääsee aivan hyvin ilmoittautumattakin, mutta soittaakin voi.
Lisätietoja 050 3308540 /Aimo


Kuva: AN. Tämä vanha rakennus on suojelukohde. Se ei todellakaan kaipaa tämän tapaista kohtelua.

Teksti: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...