maanantai 23. toukokuuta 2016

Seinäjoen asuntomesuille

Katso asuntomessujen viralliset sivut:
http://asuntomessut.fi/

Asukasyhdistysten neuvottelukunnan kokouksessa keväällä sovittiin, että taas tänä kesänä tehdään vaasalaisten asukasyhdistysten yhteinen retki asuntomessuille!

Tänä vuonna kohde onkin tuossa aivan naapurissa, eli Seinäjoella.

Tämän kesän reissu toteutetaan pe 22.7. 2016. Ilmoittautumisia ottaa vastaan asukasyhdistysten neuvottelukunnan puheenjohtaja Peter Remahl.Kuva: AN. Aikaisempina vuosina ollaan oltu yhdessä asuntomessuilla ainakin Tampereella ja Kokkolassa. Bussimatkoilla on tunnelmaa, ja messuilla mukavaa, kun on iso porukka ”turvana”, ja Peter ryhmänjohtajana.

Tässä ilmoittautumislinkki Asuntomessulle. 50 henkilöä mahtuu mukaan. Linja-auton maksusta ei tarvitse huolehtia. Se hoidetaan muuta kautta. Ilmoittautuminen 15.6 mennessä 

Lähtö Purolasta Paukkalanpuistosta (Paukkulantie 8) kello 9:00, Palosaaren tori 9:15, Tekninen virasto 9:30, Korkeamäki 9:45, Moottoritien ABC 10:00.(saattaa muuttua ilmoittautumisen mukaan) Maksut oman asukasyhdistyksien ohjeiden mukaan. Paluu Vaasaan noin klo 18:00.

Olen kutsunut sinut täyttämään Asukasyhdistyksien Asuntomessumatka perjantaina 22.7 Seinäjoelle.-lomakkeen.

Täytä se täällä:
http://goo.gl/forms/mBJUbgrktu

Terveisin Peter Remahl,
050-5262802 Asukasyhdistyksien Neuvottelukunnan PJ

Jutun koonti: Aimo Nyberg
050-3308540 VKA ry:n pj. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...