lauantai 9. tammikuuta 2016

Kirjoituksia, kuvia toivotaan

Miten on, haluaisitko Sinä tuoda esille ajatuksiasi, kokemuksiasi, mielipiteitäsi Vaasasta tällä nettisivustolla? Paikallisista asioista, niin Vaasan hienoista puolista kuin mahdollisista ongelmistakin, voit myös Sinä sanoa painavan sanasi lähettämällä allekirjoittaneelle julkaistavaksi juttujasi.

Valokuvat, videot ovat myös tervetulleita. Jos itse julkaiset, ylläpidät omaa sivustoa, jolla jaat paikallista materiaalia, niin voisimme jakaa linkkejä toistemme juttuihin,  -ja tehdä kenties yhteistyötä muutenkin.

SoMe on Vaasassakin hyvin aktiivinen. On ehkä koittanut aika alkaa ”mainostaa” toinen toisiamme!

Olkoon tämän vuoden yksi suurista teemoista: yhdessä tekeminen!

Itselläni on idea tehdä juttuja kevään mittaan ainakin muutamasta vaasalaisesta asukasyhdistyksestä, jonkinlainen haastattelu, toiminnan esittelyä tms. (jos suostuvat). Myös pienet tuntemattomat harrastuspiirit, erilaiset tapahtumat jne. ovat mielenkiintoisia aiheita esittelykirjoituksille.

Eli ottakaa yhteyttä, jos teille tulee ideoita, toivoo VKA ry:n pj. Aimo Nyberg.Kuvat: AN. Onkilahden ranta, 5.12.2015. Talokulissi ja yksityiskohta tapahtuman infotaulusta (Vaasa by Light tapahtuma).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...