torstai 20. joulukuuta 2012

Jakelu sovitusti?

Ei ole maailma entisellään, - senhän me tiedämme, huomaamme lähes päivittäin! Vaikka teknisiä apuvälineitä ym. osaamista on enemmän kuin koskaan aikaisemmin, niin monet palvelut sen kuin vaan heikkenevät.

Meillekin piti tulla postipaketti kotiin kannettuna. Näin oli Itellan pakettikorttiin ruksattu! Eli maksu otettiin kyllä vastaan pakettia Helsingistä lähetettäessä, mutta pelkkä vastaanottajan puhelinnumeron liittäminen mukaan ei nyt riittänytkään. Lähettäjän olisi pitänyt vielä osata ruksata rasti kohtaan – jakelu sovitusti. Ja maksaa siitäkin, lisäpalvelusta siis, pieni lisämaksu. Tämä jäi lähettäjältä tekemättä, koska tätä ei hänelle neuvottu!

Totta kai jokainen olettaa maksaessaan Ovelle -paketin kuljetuksesta, että se viedään vastaanottajalle asti!

Kukaan ei koskaan soittanut kännykkänumeroon, - ja syyksi ilmoitettiin asiasta kyseltyämme, että kerrostalossamme on ovikoodi. Totta – ja siitä huolimatta rappukäytävissä juoksevat mainosten jakajat useammankin kerran päivässä. Kyllä Itellankin jakajien tulisi sisälle päästä!

Ulko-ovella on käyty, mutta siitä paketti vietiin kiireen vilkkaan takaisin Vaasan pääpostin hyllylle, - odottamaan hakijaa. Postimies toi seuraavana päivänä postiluukkuumme paketin saapumisilmoituksen. Sitä sitten lähdin pääpostista jonottamaan. Ruuhkaa oli, ja kassalla kuulin muillekin käyneen samalla tavalla. Kotiinkuljetusmaksua ei annettu takaisin, - paketin kyllä sain, vaikken suostunut allekirjoittamaan, kuittaamaan paketin vastaanottamista.

Itellan palveluiden paranemista, ja myös kadonneiden palvelupisteiden saamista takaisin, edes osittain, voi todella toivoa. Olen itse lähtöisin Etelä-Suomesta, sieltä Posteja lopetettiin jo vuosikymmeniä sitten, ensin pieniltä kyliltä, sitten jopa pienemmistä kaupungeista, ja nyt alasajo on edennyt suuriin kaupunkeihin, tilalle on saatu asiamiespalvelupisteitä. Ne kyllä tuntuvat toimivan, niissä tehdään asiat parhain päin, ja niissä pyritään onneksi palvelemaan asiakkaita hyvällä asenteella.

ITELLÄ pitää olla pitkä pinna, kun tänä päivänä asioi Itellan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...