torstai 6. joulukuuta 2012

9. luokkalaisten itsenäisyyspäiväjuhla

Perinteitä kunnioittavaa, kaunista ja iloista menoa oli eilen keskiviikkona aidosti koettavissa Vaasan kaupungintalolla. Kaupunginjohtaja Tomas Häyry puolisoineen oli kutsunut kaikki kaupungin yhdeksäsluokkalaiset juhlistamaan Suomen 95-v syntymäpäivää.

Myös minulla oli ilo olla mukana oman valvontaluokkani kanssa. Tämä hieno perinne on jo yli kymmenen vuoden ikäinen, ja se käynnistyi kaupunginjohtaja Markku Lumion aikana. Tämänkertainen tilaisuus sujui taas mallikkaasti. Mielestäni voimme ihan aiheesta olla ylpeitä nykynuorisostamme. Vöyrinkaupungin koulun oppilas Julia Järvinen piti juhlassa toisen oppilaiden pitämistä puheenvuoroista. Hän korosti hienosti sitä tunnetta, joka oppilaille oli aidosti syntynyt tämän kauniin juhlan ja sen järjestelyjen myötä: Vaasan kaupunki arvostaa nuoria!Kuva: VS (Vöyrinkaupungin koulu) Ysiluokkalaisten kättelyä oli kuvaamassa melkoinen joukko alan ammattilaisia.

Kiitokset kaupunginjohtajalle ja Vaasan kaupungille!

Lisää kuvia yhdeksäsluokkalaisten itsenäisyyspäivän juhlasta sanomalehdissä, Pohjalaisessa ja Vasabladetissa. Katso myos nettisivuilta!

Tänään Vaasassa on monia tilaisuuksia, joissa voimme itse kukin juhlia itsenäistä Suomea. Kaupungintalolle ovat tervetulleita kaikki halukkaat klo 15 alkavaan juhlaan. Juhlapuheen pitää päätoimittaja Kalle Heiskanen.

Katso lisää tapahtumia Vaasan kaupungin sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...